Tată și fiu în proiectul muzical ACOUSTIC STATION de la Carei

• publicat la: 18 iulie 2019
Tată și fiu în proiectul muzical ACOUSTIC STATION de la Carei

Cel de-al treilea eveniment din cadrul „Summer Sound Sessions” va avea loc duminică, 21 iulie 2019, începând cu ora 20.00, la amfiteatrul situat în centrul municipului Carei și va fi dedicat muzicii acustice.

 Vom putea urmări două formații careiene: ACOUSTIC STATION și FUNK YOU.

Proiectul muzical ACOUSTIC STATION, format din Putovits Ábel(chitară), Szűcs József(chitară), Keresztesi Dávid(clape), Marius Georgescu(cahon), Bogdan Georgescu(chitară bas) s-a înființat în urmă cu aproximativ un an și abordează instrumental piese cunoscute din repertoriul internațional, într-o viziune originală, cu influențe pop și bossa nova.

Grupul funcționează în diferite formule de trei, patru sau cinci membri. Duminică, artiștii vor cânta în formula de patru: Szűcs József(chitară), Keresztesi Dávid(clape), Marius Georgescu(cahon), Bogdan Georgescu(chitară bas).

Proiectul muzical FUNK YOU, format din Stephanie Semeniuc (voce) și Bogáti-Bokor Ákos(chitară și voce) s-a concretizat în urmă cu un an de zile și promovează un stil energic foarte personal și inedit, pe care cei doi îl definesc ca fiind funk-acustic. Artiștii au obținut anul trecut Premiul de specialitate din partea juriului la Festivalul internațional de muzică stradală din Veszprem(Ungaria) și au lansat de curând un videoclip foarte apreciat pe rețelele de socializare.

 În caz de vreme nefavorabilă, evenimentul se va desfășura în Castelul Károlyi!!!

Lasati un comentariu