Administrația Kovacs-Keizer-Beko nu reabilitează soclul pe care stă bustul lui Avram Iancu deși există proiect aprobat de CL

• publicat la: 22 august 2019
Administrația Kovacs-Keizer-Beko nu reabilitează soclul pe care stă bustul lui Avram Iancu deși există proiect aprobat de CL

Consilierul Ilie Ciută a inițiat un proiect de hotărâre privind reabilitarea  soclului pe care este așezat bustul Eroului Național Avram Iancu. Proiectul a fost aprobat în ședința din 21 decembrie 2018 după numeroase tergiversări privind introducerea pe Ordinea de Zi.

Acesta este proiectul.

Proiect soclu Avram Iancu

Ne aflăm în luna august 2019 și administrația Kovacs-Keizer-Beko nu a mișcat niciun deget pentru a demara lucrările de reabilitare prevăzute în proiectul aprobat de Consiliul Local. Consilierul Ciută solicită la  fiecare ședință de consiliu punerea în aplicare a hotărârii CL Carei de reabilitare soclu bust Avram Iancu din Carei.

De fiecare dată primarul Kovacs se lamentează că nu a găsit executant pentru lucrări.

,,Nu am găsit pe SEAP nicio solicitare din partea UATM Carei pentru lucrări de reabilitare soclu,, a precizat consilierul Ciută la ședința din 21 august 2019.

,,Nu am pus pe SEAP, am căutat pe cineva la care să dăm lucrarea prin înțelegere directă,, a fost răspunsul dat de primarul evazionist Kovacs.

Soclul pe care stă bustul lui Avram Iancu se află în stare avansată de degradare  în timp ce toate busturile personalităților maghiare sunt atent îngrijite de administrația Kovacs-Keizer-Beko.

Așa arată soclul pe care stă la Carei Eroul Național Avram Iancu. Singurul consilier care a depus un proiect pentru reabilitare bust a fost Ilie Ciută, cel  etichetat de primarul Kovacs ca fiind opoziția.

 

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2018/12/soclul-pe-care-sta-bustul-lui-avram-iancu-la-carei-va-fi-reabilitat-proiectul-consilierului-ciuta-a-fost-aprobat.html

 

comentarii

de Reality la 22 august 2019 - 10:20

Reabiliteaza drumul spre Capleni,asta mai IMPORTANT pentru ei,nu soclul bustului.

de Mariana la 22 august 2019 - 18:00

Precis deranjeaza AVRAM IANCU….Daca ar fi o alta personalitate ar fi fost de mult reparat soclul….Inca nu e pe”LISTA”…Sa mai asteptam ani???…Rusine sa le fieeeee!

Lasati un comentariu