Afișele cu Avram Iancu nu au loc pe paginile organizatorilor Primăria Carei și CJ Satu Mare

• publicat la: 7 august 2019
Afișele cu Avram Iancu nu au loc pe paginile organizatorilor Primăria Carei și  CJ Satu Mare

Aceștia sunt organizatorii manifestărilor ce vor avea loc în data de 25 august 2019 în satul de moți Ianculești ce aparține de Primăria Carei.

Județul Satu Mare Consiliul Județean, Primăria Carei și Centrul Cultural Carei se rușinează ca să posteze pe paginile lor oficiale afișul manifestărilor.

O fi vorba de un eveniment românesc și trebuie tratat diferit de conducerile UDMR ale instituțiilor respective? Că doar și la manifestările din cadrul AugustFest concertul incendiar al formației 3 SUD EST sau recitalul românului Alexandru Pugna nu au fost mediatizate de centrul cultural imediat după derularea lor așa cum s-a procedat  cu TOATE  celelalte.

DISCRIMINARE este cuvântul care exprimă acțiunile conducerilor Primăriei Carei și Consiliului Județean în cazul manifestării de la Ianculești unde acestea sunt  organizatori. Satul Ianculești nu are la ora actuală Cămin Cultural funcțional pentru că Primăria  refuză reabilitarea lui.

 

comentarii

de Mariana la 7 august 2019 - 17:08

Abia astept sa merg la Ianculesti….Numai sa ma ia cineva cu masina….Nu mai am nici macar loganul.Multumesc Domnului ca am sanatate si cativa prieteni adevarati.

Lasati un comentariu