Atenție la cine închiriați spații comerciale

• publicat la: 16 august 2019
Atenție la cine închiriați spații comerciale

O distinsă familie de intelectuali careieni, acum pensionari, a închiriat un spațiu aflat în proprietatea lor, în baza unui contract de închiriere, unor persoane care prestau activități comerciale. Potrivit contractului, acesta putea fi reziliat de fiecare dintre părți. Tot potrivit contractului de închiriere, chiriașul nu putea face modificări în spațiul închiriat decât cu acordul scris al proprietarului.  Nu numai că această clauză nu a fost respectată dar la rezilierea contractului de către chiriaș acesta a lăsat în urma lui un spațiu devastat.

Deci mare atenție la clauzele cuprinse în contractul de închiriere și mai ales la cine închiriați. A rămas și un rest de 500 de lei de plată la Apaserv, prize smulse și fire tăiate din perete ce au presupus un efort financiar de peste 1800 de lei pentru remediere, obiecte sanitare dispărute și regretul de a nu fi întâlnit persoane de bună credință.

Buletin de Carei

comentarii

de miron la 16 august 2019 - 07:45

nu cred ca fostul chirias a dus acasa cu el tencuiala . asa o fi preluat spatiul , din care a facut un spatiu frumos . eu o singura data am fost acolo . peretele acela cred ca asa arata de 20 de ani . erau rafturi in fata peretelui , cind era mag. de vopsele . eventual ascultati si cealalta parere , ca nu-i departe .

de Buletin de Carei la 16 august 2019 - 08:26

Realitatea este că a fost semnat contractul de bună voie de către chiriaș. Firele prizelor trebuiau tăiate pentru a nu se mai putea folosi? Chiriașul a semnat și clauza care prevedea că nu poate face modificări fără acordul scris al proprietarului.

de Roxi la 16 august 2019 - 10:33

Sunt de parere ca pe Doamna de la Tim;frica de concurenta,a impins-o sa face chestiile astea…Dar oricum urat.. foarte urat..

de Maria la 16 august 2019 - 16:00

Proprietarul spațiului mai bine ar mulțumi chiriasilor cum arată acum spațiul ,deoarece cum a fost lăsat arată impecabil fata de cum a fost preluat la început ,dar invidia și răutatea oamenilor întrece orice măsura !

de Buletin de Carei la 16 august 2019 - 16:34

Aveti imagini de la preluarea spatiului sau acoperiti doar urmele lăsate de plecarea chiriașilor? Proprietarul are o situație materială mai bună decât a chiriașilor așa că nu are ce invidia.

de bizarnet la 16 august 2019 - 16:43

Maica Maria vorbeste de parca ar fi din Carei da se vede ca e spweriata ca sa nu se aleaga cu un proces pentru nerespectare de contract. Ave.cine poate invidia 2 paduchi?

Lasati un comentariu