După semnalările Buletin de Carei reacționează și Primăria privind duhoarea pestilențială. Comentarii șterse de pe pagina Primăriei Carei

• publicat la: 26 august 2019
După semnalările Buletin de Carei reacționează și Primăria privind duhoarea pestilențială. Comentarii șterse de pe pagina Primăriei Carei

Pe pagina Primăriei Carei apare pentru prima dată un material despre situația gravă cu care se confruntă orașul de mai multe luni de zile. Administrația Kovacs-Keizer-Beko recunoaște că a intervenit  prin Poliția Locală abia la data de 27 iunie 2019  privind   aerul irespirabil din oraș, după ce Buletin de Carei a semnalat Garda de Mediu încă din data de 23 iunie 2019  prin adresa 1364.

,,Primăria Carei a notificat în data de 13 august 2019 APM Satu Mare și Garda de Mediu Satu Mare despre faptul că administrația locală nu este de acord cu modul de desfășurare a activității firmei Sana RA SRL, care produce biogaz pe platforma fostei fabrici de zahăr din Carei, după ce anterior Poliția Locală amendase firma în cauză în data de 27 iunie 2019,,.

Primăria se lamentează acum și se victimizează…”Acum s-a umplut paharul, după ce Careiul a fost invadat în ultimele zile de aceleași mirosuri pestilențiale. Am solicitat reprezentanților APM Satu Mare, Gărzii de Mediu Satu Mare și DSVSA Satu Mare să ia măsuri concrete în acest caz, conform prevederilor legale. Toți ne-au promis că totul va fi în regulă. Să sperăm că așa va fi și în realitate”, a adăugat primarul evazionist Eugen Kovacs.

Pertinent comentariul apărut pe pagina Primăriei Carei legat de acest subiect…comentariu care nu a fost pe placul administratorului pagini din moment ce a fost șters imediat. Acesta este respectul acordat careianului care contribuie cu taxe și impozite din care se  asigură salariile angajaților din Primăria Carei.

Cu alte cuvinte, primăria află de la careieni ce se petrece în curtea sa și apelează la ajutorul altor instituții pentru remedierea problemei. Calitățile de manageri ale conducătorilor orașului sunt mai mult decât străvezii așa că nu e de mirare că s-a ajuns ca duhoarea pestilențială să plutească de luni de zile peste oraș fără a se putea stopa. Primăria Carei a catadicsit să ofere explicații astăzi abia după ce Buletin de Carei a menționat despre prezența Gărzii de Mediu comisariatul Satu Mare la Carei. Scribii de serviciu au hibernat luni de zile privind acest subiect important pentru careieni, perioadă în care au încasat în liniște banul public.

http://www.buletindecarei.ro/2019/08/garda-de-mediu-a-descins-la-carei-duhoarea-pestilentiala-a-devenit-insuportabila.html

Buletin de Carei

comentarii

de Penele de Broasca la 26 august 2019 - 18:29

Pai iau ei salarii bunicele plus „abrak” ul de la ,cine oare ?

de Jancsi la 26 august 2019 - 18:42

Vreau sa va amintesc ca un lucru asemanator sa petrecut si comuna Camin aproximativ de 2 ani!Aici era vorba de o balta de pescuit!!Care din cauza secetei a secat iar d-ul primar Sütö sa gandit sa-l astupe fara acordul nimanui si pt a fii votat a promis cetatenilor romi locuri de casa oe balta astupata!Bineanteles gratis!
Au inceput haotic sa poarta la balta de la reziduri pana la mortaciuni ba chiar si tractoristul primariei in balta golea vidajiera!!
Vecinii din jurul baltii au inceput sa il anunte pe primarul Sütö cu problemele de la aceea balta!!Aroganta si neputinta dansului etc..
Vecinii nemaiputand suporta duhoarea au strans semnaturi si au depus la primaria Camin o adresa si sa depus la Garda de amediu SM!Primarul Sürö sa laudat ca el rezolva tot si ca nu se va intampla nimic!!!!El cu un gulyas si palinka rezolva tot la judet!!
Dupa laudele lui a fost anuntat Bucurestiul si a fost reglat d-ul Sütö din jigloare!
Jos Mafia

de Rudi la 26 august 2019 - 19:33

Igazad van Jancsi.Miota ez megtörtént Sütő megvan veszve.
Jövőjre választások.Nem akarjuk meg látni sem eszt a magánzsebre dolgozó semmirevaló Sütő t.Kalmand szégyene.A csatornarendszert ígéri már évek otta.Most sem működik.De nem is fog ahogy megvan csinálva.Szejel vágták az egész falut.
Sütő te nem vagy polgármesterre nem vagy jó csak égőket árulni.Hazug mester

de Caragiale la 27 august 2019 - 02:50

„Ce vreau? ce vreau? Știi bine ce vreau. Vreau ce mi se cuvine după o luptă de atâta vreme.
Vreau ceea ce merit în orașul ăsta de gogomani, unde sunt cel d-întâi… între fruntașii politici… Vreau…
Ce vrei? „

Lasati un comentariu