Furtul din autoturism rezolvat mai rapid decât cel din locuință

• publicat la: 22 august 2019
Furtul din autoturism rezolvat mai rapid decât cel din locuință

Poliţiştii efectuează cercetări față de un tânăr de 20 de ani din județul Mureș bănuit că ar fi comis la data de 20 august a.c. o infracțiune de furt.

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Carei au fost sesizați la data de 20 august a.c. cu privire la faptul că dintr-un autoturism aflat parcat pe o stradă din municipiul Carei persoane necunoscute ar fi sustras o sumă de bani.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii au identificat persoana bănuită că ar fi sustras banii din autoturism ca fiind un tânăr, de 20 de ani, din localitatea Daneș, județ Mureș.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal constituit pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Dacă furtul din autoturismul careian a fost rezolvat rapid nu același lucru se poate spune despre furtul din locuința unui careian de pe strada Traian din noaptea de 19 spre 20 iulie 2019. nici până la această dată suspecții nu au fost audiați potrivit proprietarului păgubit care i-a identificat cu ajutorul camerelor video din apropiere.

http://www.buletindecarei.ro/2019/07/furt-din-locuinta-la-carei-autorii-au-fost-identificati-de-proprietarul-locuintei-dar-sunt-in-libertate.html

Buletin de Carei

Lasati un comentariu