„Memorialul Mircea Dohan-Cupa NIRO” ajunge la a VIII-a ediție. Careiul va deveni capitala handbalului juvenil

• publicat la: 1 august 2019
„Memorialul Mircea Dohan-Cupa NIRO” ajunge la a VIII-a ediție. Careiul va deveni capitala handbalului juvenil

Peste 600 de sportivi sunt asteptati la Carei în perioada 30 august- 5 septembrie 2019 la turneul international de handbal „Memorialul Mircea Dohan-Cupa NIRO” ajuns la a VIII-a ediție.

Asociatia Club Sportiv Mircea Dohan, în parteneriat cu Asociatia Club Sportiv Team Cristian Gațu organizează în perioada 30 august- 31 august 2019 a VIII-a editie a „Memorialului Mircea Dohan”-Cupa Niro, destinat Juniorilor II (născuti 2003-2004) si Junioarelor III (născute 2005-2006).

Turneul de minihandbal desfășurat în perioada 4 septembrie- 5 septembrie 2019, întruneste deopotriva atât fete cât și băieți, născuti după 2009. Este cel mai de amploare eveniment sportiv international al municipiului Carei.

Competitia este organizată cu sprijinul Federatiei Române de Handbal. Deschiderea oficială va avea loc în Sala de Sport a Liceului Iuliu Maniu din Carei, la data de 30 august, ora 10,00, unde sunt asteptate nume sonore ale handbalului românesc.

Iubitorii de sport în general și cei pasionați de handbal în special sunt așteptați să vizioneze meciurile atât de băieți cât și de fete. Intrarea este liberă.

Lasati un comentariu