Primăria Carei a desemnat un responsabil cu protecția datelor cu caracter personal. Ofertă de adrese comune cu ale UDMR Carei

• publicat la: 16 august 2019
Primăria Carei a desemnat un responsabil cu protecția datelor cu caracter personal. Ofertă de adrese comune cu ale UDMR Carei

Pe site-ul oficial al Primăriei Carei a apărut  un anunț privind desemnarea unui responsabil cu protecția datelor cu caracter personal în persoana lui Pașca Dumitru.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal depusă la Compartimentul Registratură din  cadrul Primăriei Carei cu sediul în str. 1 Decembrie 1918, nr. 40, Municipiul. Carei, jud. Satu Mare,cod poştal 445 100, România. Cererea se poate trimite electronic la adresa de mail: primariacar@yahoo.com.

https://www.municipiulcarei.ro/documente-gdpr/

În Nota de Informare postată, adresa poștală  oferită  coincide cu a UDMR Carei deși acest ONG funcționează în cu totul altă clădire,  pe strada Kolcsey Ferenc. Priviți adresa de mail a UDMR Carei și cea oferită de Primăria Carei ca adresă electronică.

 

Mai jos, nota postată pe pagina Primăriei Carei.

Deci , mare atenție, nu se știe la cine  vor ajunge trimiterile dvs.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu