Ultima seară a AugustFest Carei 2019

• publicat la: 5 august 2019
Ultima seară a AugustFest Carei 2019

Concertul artistului maghiar Horváth Tamás a încheiat cea de-a douăsprezecea ediție a Festivalului AugustFEST de la Carei, o ediție extrem de reușită, atât prin prezența artiștilor invitați, recitalurile și concertele susținute de aceștia, cât mai ales prin prezența numeroasă a publicului care a savurat din plin fiecare zi de evenimente.

Solistul, alături de colegii din formație a creat un adevărat show, cântând o serie de melodii extrem de iubite de public, dintre care amintim: „Beled estem”, „Meggyfa”, „Emlékszem még júliusra”, „Táncol velem a világ” sau „Meztelen”.

Cei aproximativ 5000 de spectatori prezenți au gustat din plin muzica live și show-ul făcut de Horváth Tamás și colegii acestuia, cântând alături de idolul lor pe toată durata concertului.

Organizatorii evenimentului au fost: Direcţia de Cultură şi Sport Carei, Centrul Cultural Carei, Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Carei.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul: Alconor Company, Ardealul, Polipol Mobila Foieni, L’Art Hotel, Agrotex, Asociației Equus.

Prezentatorii evenimentului au fost: Járay Zsanett și Adrian Ştefănuţi.

Festivalul CareiFEST continuă luni, 5 august 2019,cu prima seară din cadrul Festivalului de Folclor, după cum urmează:

Parcul Castelului Károlyi

Scena în aer liber

Luni, 5 august 2019

între orele 18.45 – 22.30

SEARĂ DE FOLCLOR MAGHIAR și GERMAN

Invitați: formația Rigófütty, ansamblul Rekettye, Acordeon Duet, Kalazanci Band, Karoler Trio, formația de dans „Lustige Schwaben”, Corul bărbătesc Schwäbischer Männerchor, Fanfara reunită de suflători.

Seară de operetă cu soliștii Donkó Annamária, Donkó Imre și două perechi de dansatori: Endi András, Homonna Nóra, Steuer Tibor, Steuer-Hajdú Krisztinadin Debrecen.

Organizatorii își rezervă dreptul de a face modificări în program. În caz de vreme nefavorabilă evenimentul va fi anulat!

Lasati un comentariu