La Carei primarul evazionist nu susține societățile locale

• publicat la: 5 septembrie 2019
La Carei primarul evazionist nu susține societățile locale

Apa minerală Apuseana ,,nu place,, la  primarul evazionist care vrea numai  Mizse import Ungaria. O nouă ședință de Consiliu Local în care consilierilor li se oferă un produs de import în locul unuia de pe plan local.

Societatea  careiană de îmbuteliere apă plată și minerală, Alconor,  nu este pe placul administrației Kovacs-Keizer-Beko care nu încurajează economia locală. Spre deosebire de primarul venit la Carei ca nomenclaturist al PCR și care poartă doar grija unui grup de interes, societatea Alconor sponsorizează toate activitățile cultural-sportive ce au loc în orașul nostru.

Primarul evazionist este recunoscut pentru multele falimente ale societăților sale de producție mic mobilier dar mai ales pentru datoriile sale. Este recunoscut și pentru lipsa dialogului cu localnicii, acesta considerând că programul de audiențe este specific perioadei regimului comunist ( pe când el era nomenclaturist). Nici nu mai aducem în discuție tratamentul discriminator, pe criterii etnice, pe care îl aplică cetățenilor.

Prin susținerea societăților locale s-ar putea păstra locurile de muncă ale careienilor,  ale celor care nu fac parte din grupul de interes dar contribuie la asigurarea fondului de salarii a administrației locale.

Cumpărați de la producătorii locali! Susțineți producătorii locali!

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2019/08/primaria-carei-nu-sustine-producatorii-locali-si-prefera-produse-import-ungaria.html

Lasati un comentariu