Primarul evazionist instaurează DICTATURA la Carei. ,,Caracalul nu e o excepție ci o normalitate în țara asta,, spun cititorii

• publicat la: 4 septembrie 2019
Primarul evazionist instaurează DICTATURA la Carei. ,,Caracalul nu e o excepție ci o normalitate în țara asta,, spun cititorii

,,Caracalul nu e o excepție ci o normalitate în țara asta,,  scrie Ciprian Naghiu pe pagina sa după ce au fost șterse comentariile sale și apoi blocat pe pagina oficială a Primăriei Carei.

După publicarea de către Buletin de Carei a metodelor dictatoriale aplicate de Primăria Carei când vine vorba de semnalările careienilor privind problemele cu care se confruntă, tot mai mulți careieni iau atitudine. Metoda ,,pumnul în gură,,  impusă celor care au spirit civic nu a dat roadele sperate de dictatorul evazionist  Kovacs.

http://www.buletindecarei.ro/2019/09/metoda-pumnul-in-gura-aplicata-de-primaria-carei-in-loc-de-dialog-solicitam-interventia-prefectului.html

Careieni se revoltă pentru că NU SUNT LĂSAȚI să își spună opiniile și necazurile cu care se confruntă. Și Buletin de Carei este blocat pe pagina Primăriei Carei la fel ca alți careieni care doresc dialog. Instituția Prefectului, reprezentantul în teritoriul al Guvernului României, ar trebui să ia atitudine și să nu permită unui grup de interese să acapareze o organizație guvernamentală cum este UAT Municipiul Carei.

Conducerea Primăriei trebuie să știe că este la dispoziția cetățenilor care le și plătesc salariile și nu cetățenii sunt la dispoziția unui primar care mai este și evazionist.

Priviți ce scriu careienii care plătesc taxe și impozite din care se plătesc salariile angajaților din Primăria Carei. Primarul evazionist Kovacs nu plătește taxe și impozite  și nici datoriile pe care le are la bugetul de stat. Datoriile pe care le-a avut la bugetul local le-a făcut dipărute din moment ce nu au mai ajuns în conturile primăriei.  Societățile  menționate sunt doar câteva din cele deținute de primar , la una dintre ele fiind asociat cu fostul învățător Oneț din Ianculești.

Acestea sunt postările careienilor…cele care deranjează liniștea dictatorilor instalați pe banii careienilor la Primăria ce ar trebui să deservească cetățeanul !

sau…

Alt comentariu ȘTERS de pe pagina oficială a UATM Carei

Cine permite unui demnitar al statului român să sfideze cetățeanul român în slujba căruia s-a angajat de fapt?

Lipsa intervenției reprezentanților Guvernuuli în teritoriu i-a dat curaj unui primar evazionist să trateze contribuabilii careieni ca pe slugile sale!

Rușine Kovacs Jeno sau Eugen! Careiul este  un oraș civilizat prin definiție și nu are nevoie de astfel de logofeți foști nomenclaturiști care să ne facă de râs și să ne impună tăcerea în locul unui climat democratic. Nu avem nevoie de dictatori la Carei și nici de evazioniști   mai ales când sunt niște ratați notorii în profesia lor!

Buletin de Carei

comentarii

de Closca la 5 septembrie 2019 - 07:53

Nu este o noutate!!Fiecare primarie din jurul Carei are un autoproclamat Dictator!80 % din ei sunt nescoliti si retardati

Lasati un comentariu