Pro Urbe pentru Aurel Donca, Oprea Dorel și Szilágyi Dénes

• publicat la: 25 septembrie 2019
Pro Urbe pentru Aurel Donca, Oprea Dorel și Szilágyi Dénes

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Carei, organizează vineri, 27 septembrie 2019, de la ora 14, la Sala Teatrului Municipal, ceremonia de înmânare a titlului Pro Urbe, domnilor: Aurel Donca și Dorel Oprea, în semn de recunoaștere și apreciere a activității depuse în slujba comunității locale și pentru contribuția adusă prestigiului municipiului Carei în țară și străinătate, precum și domnului dr. Szilágyi Dénes, fost primar al orașului înfrățit Mateszalka din Ungaria, pentru …inițierea înfrățirii dintre orașele Carei și Mátészalka și dezvoltarea relațiilor dintre cele două localități.

Dorel Oprea a fost director al TRUM Carei, viceprimar al municipiului Carei în perioada 1996-2000 iar apoi a rămas în cadrul UAT Carei ca director tehnic.
Prof. Aurel Donca și-a desfășurat activitatea ca profesor de desen și istorie la școlile din oraș.  A realizat  lucrări de pictură și grafică, în creion, cărbune, acuarelă, pastel, culori de ulei, acrilice și tempera cu care a participat la numeroase expoziții.

Cei trei vor primi și câte 2 mii de lei pe lângă distincție.

Evenimentul va fi urmat de o recepție organizată de administrația locală la Centrul Cultural, în cinstea invitaților.

Aceasta este imaginea trimisă de organizatori pentru clădirea Teatrului Municipal Carei din subordinea Primăriei.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu