PSD și ALDE Carei au spus prezent doar la picnicul UDMR Carei nu și la comemorarea lui Avram Iancu

• publicat la: 21 septembrie 2019
PSD și ALDE Carei au spus prezent doar la picnicul UDMR Carei nu și la comemorarea lui Avram Iancu

Prea obosiți după picnicul UDMR Carei organizat în data de 14 septembrie  2019, liderii PSD și ALDE Carei nu au mai ajuns la comemorarea Eroului Național Avram Iancu din data de 15 septembrie 2019. De fapt nu au fost prezenți nici în data de 10 septembrie 2019 atunci când primăria Carei a dorit să facă separat o comemorare a Eroului Național Avram Iancu  nedorind o participare comună la tradiționala comemorare de către asociațiile cultural patriotice.

PSD și ALDE Carei sunt partidele românești care nu au depus coroane de flori și nu au onorat cu prezența la comemorarea Eroului Național Avram Iancu de la Carei. Consilierul primarului evazionist a lăudat participarea presedintelui PSD Carei și a consilierului ALDE la picnicul UDMR Carei din Pacul Dendrologic monument istoric dar mai ales prezența septuagenarului Mihai Bertieanu de la asociația refugiaților, acesta fiind însă prezent la ambele comemorări ale lui Avram Iancu de la Carei.

Buletin de Carei

comentarii

de Glasul.info la 21 septembrie 2019 - 12:41

Trădare, trădare, da’ să știm și noi!

De-ale politichiei din România, că în multe cazuri românești nu-i mai poți spune…

de filon la 21 septembrie 2019 - 20:27

Unii mai sunt si normali , ce sa mai sarbatoreasca un descreierat care misuna in munti baut !!!

de Buletin de Carei la 21 septembrie 2019 - 20:36

Armatele maghiare au luat bătaie de la cei care misunau în munții Apuseni. A face descreierat pe cei care au câștigat bătăliile e un alt semn că urmașii perdanților au pierdut și lupta cu civilizația. Presedintele PSD Carei avea bunica Sabina expulzată de hortysti în 1940. Fiecare face cum poate dovada respectului față de familia sa.

de grebla la 25 septembrie 2019 - 13:24

ce asteptari sa ai de la linge blide de sefi de partide fara nici o realizare in viata lor inafara de matreata?!cei doi depind de politic si de cat stiu sa linga korul tulipanului saf. am vazut pe inregistrari ce fac la sedintele de consiliu si cum ridica mana fara sa stie ce se petrece acolo.bine ca nu au murdarit cu prezenta comemorarea unui erou national ca AVRAM IANCU!!!!

Lasati un comentariu