24 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei

• publicat la: 23 octombrie 2019
24 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei

Siguranța cetățenilor, prioritatea polițiștilor sătmăreni

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 22 octombrie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 110 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 34 000 de lei.

Astfel, la data de 22 octombrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 110 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 34 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 8 conducători auto.

   

Tâlhărie soluţionată cu operativitate de poliţişti

   Un bărbat, de 41 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie a fost depistat la data de 22 octombrie de polițiști.

  Ieri, 22 octombrie a.c., în jurul orei 08.00, polițiștii sătmăreni au fost sesizați prin apelul de urgență de către o femeie, din municipiul Satu Mare, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie.

În fapt, în timp ce se deplasa pe strada Careiului, din municipiul Satu Mare, un bărbat necunoscut, i-a sustras femeii prin violență un portmoneu, cauzându-i un prejudiciu în valoare de aproximativ 100 de lei.

În urma activităților desfășurate polițiștii de investigații criminale, sprijiniți de polițiștii de ordine publică și de cei din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș, au identificat și depistat pe raza orașului Negrești Oaș, un bărbat, de 41 de ani, din localitatea Pișcolt, ca fiind autorul tâlhăriei, care la vederea organelor de poliție a încercat să-și provoace răni cu ajutorul unui cuțit, fără a-și pune viața în pericol.

 

Astfel în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, în cadrul căruia polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore.
 

Acțiune a polițiștilor cu R.A.R. Satu Mare

24 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei la data de 22 octombrie a.c. în cadrul unei acțiuni comune desfășurate cu R.A.R. Satu Mare

La data de 22 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei, au desfășurat activități pentru depistarea autovehiculelor care prezintă defecțiuni, pe DN 19, în afara localității Moftin, împreună cu specialiștii din cadrul R.A.R. Satu Mare, ocazie cu care au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 8 000 de lei.

De asemenea, au ridicat 3 certificate de înmatriculare, dintre care 2 pentru anvelope de alte dimensiuni montate pe autoturism și unul pentru că autoturismul în cauză avea starea tehnică expirată, fiind ridicate și un set de plăcuțe de înmatriculare.

 

Lasati un comentariu