A aflat și DIICOT de rețeaua de distribuție droguri de la Carei?

• publicat la: 7 octombrie 2019
A aflat și DIICOT de rețeaua de distribuție droguri de la Carei?

În aprilie 2017, la o ședință ATOP de la Carei, primarii din Foieni și Petrești atrăgeau atenția asupra distribuției de droguri de la Carei.

Crima fără  precedent în istoria orașului Carei, comisă de doi tineri aflați sub influența anumitor droguri  a scos din amorțeală  organele abilitate în a efectua controale care să asigure liniștea careienilor.

Ca de obicei, comunicatele oficiale ale instituțiilor  în cauză  apar ultimele, după  ce  informațiile apar deja pe piață. În mod curios, la data când primarii din Petrești și Foieni au atras atenția asupra dezvoltării distribuției drogurilor în Carei nu s-a făcut nicio campanie de presă pentru eradicarea acestui fenomen al consumului de droguri printre tineri. Era în aprilie 2017. A fost nevoie de o crimă oribilă în septembrie 2019 pentru a se interveni.

Poate va dispare și rețeau de distribuitori aciuați în special în apropierea Liceului Teoretic Carei alături de cea care vinde țigări de contrabandă. Și pentru astfel de știri am fost amenințați de diverse persoane.

Acțiunile la care se face referire privind intervenția mascaților  de la DIICOT denotă că nimeni nu era străin de fenomenul consumului de droguri în rândul tinerilor elevi dar mai ales că existau informații privind rețelele de traficanți.

Și atunci trebuie mereu să așteptăm ca să se întâmple ceva grav pentru a se acționa? Așa se asigură un mediu sigur și linistit în rândul populației?

Poate vom primi între timp și comunicate oficiale pe adresa redacției pentru a nu mai apela la clasicul sistem de relații și cunoștințe de care nu mai scăpăm. Purtătorul de cuvânt al IJP Satu Mare cu care am luat legătura nu avea încă nicio informație privind descinderile de la Carei ale mascaților de la DIICOT.

Pe când o dezbatere publică pe tema consumului de droguri în municipiul Carei sau măcar o conferință de presă oficială din partea DIICOT sau al IJP Satu Mare la care să beneficieze de informații  toate redacțiile de presă nu doar favoriții?

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2019/09/cat-de-sigur-mai-este-careiul.html

comentarii

de Gica la 11 octombrie 2019 - 04:31

Asta înseamnă puterea spagii!!
La Poliția Carei totul este posibil.Se musamalizeaza orice.
Jos conducerea.

Lasati un comentariu