Atacuri constante la adresa Buletin de Carei

• publicat la: 2 octombrie 2019
Atacuri constante la adresa Buletin de Carei

Traficul net superior al Buletin de Carei față de cel al paginii angajatului primarului plătit din banul public careian dă neliniști și suspine astfel că la secțiunea Comentarii acesta încearcă să își facă reclamă postând link-uri către pagina sa în care linșează mediatic și supune oprobiului public familia cu spirit civic care este independentă financiar și nu  depinde de finanțările de la primărie. Este  unul și același postac care își schimbă doar nick-urile nu și năravul…bladba, bingo, pro ciuta, ciuciuca, harap alb, grebla, etc.

Compasiune. Încearcă  postări din realitatea careiană dacă vrei  credibilitate. Poți să începi cu publicarea Raportului Curții de Conturi din ultimii 3 ani în urma auditului la Primăria Carei. Sau cu lipsa învățământului în limba maternă pentru elevii români care vor să devină vânzători sau tapițeri sau saltelari.

Buletin de Carei

 

Atacurile  și denigrările la adresa Buletin de Carei şi a colaboratorilor  săi  sau  la adresa membrilor de familie  a administratorului Buletin de Carei nu reuşesc să ne intimideze!

Continuăm. Ce nu te omoară te întăreşte!

Ne propunem să semnalăm şi   să publicam în continuare toate situaţiile cu care se confruntă careienii, uneori de coşmar de-a dreptul. Incurajările careienilor  plătitori de taxe şi impozite, pentru care le mulţumim,  ne dau puterea de a merge mai departe!

Fiecare dintre cetăţenii acestui oraş are dreptul la condiţii decente de viaţă indiferent de pregătire, de  etnie, de condiţia socială. Cu toţii  contribuim la bugetul local şi de stat şi trebuie să fim conştienţi că avem şi drepturi  nu numai obligaţii !

http://www.buletindecarei.ro/2019/03/facebook-a-repostat-toate-articolele-buletin-de-carei-fiasco-pentru-maimutele-raportoare.html

Lasati un comentariu