Balazs Boleman atacă familia Ciută fără argumente

• publicat la: 1 octombrie 2019
Balazs Boleman atacă familia Ciută fără argumente

La unul dintre articolele postate de Buletin de Carei a apărut un comentariu potrivit căruia familia Ciută ar invidia udemeriștii care  își umplu buzunarele și nu fac nimic pentru comunitate. Nimic despre tema abordată în articol.

Persoana respectivă face dovada că este un produs al presei de buzunar a primarului, presă plătită din banii careienilor și care dezinformează tocmai pentru că nu are argumente concrete pentru a combate materialele ce apar în Buletin de Carei.

Aducem la cunoștința lui Balazs Boleman, cel care își pune doliu pe pagină de 1 Decembrie, că familia Ciută nu are nevoie de a-și umple buzunarele de la bugetul local pentru că…le are deja pline din activitățile sale de producție pe care le prestează din 1991 încoace.

Familia Ciută are fiecare imobil deținut trecut pe nume personal la fel ca și autoturismele sau alte bunuri personale. Familia Ciută nu are nevoie să își cumpere mașină pe numele altcuiva sau din fondurile publice așa cum procedează președintele UDMR Carei care este primarul Kovacs. Acesta a achiziționat mașina  Renault Fluence cu care circulă mereu și o parchează în fața casei unde locuiește  din banii Fundației pentru promovarea turismului. Mai mult, tot președintele UDMR are reținere pe salariu pentru datoriile la bugetul de stat și drept urmare nu are niciun imobil în proprietate personală. Deci stă prin casele altora după ce a falimentat 5 firme.

Familia Ciută are aceeași firma de producție din 1991 încoace iar produsele sale fac parte din cataloage internaționale de profil.  Firma de producție a familiei Ciută nu a avut și nu are niciun contract cu statul sau regii autonome sau instituții bugetare. Așa că de ce ar invidia această familie datoriile și evaziunile practicate de membrii ai UDMR? Nu am uitat că UDMR Carei solicită Primăriei Carei decontarea până și a furculițelor de unică folosință sau a șervețelelor folosite la bairamurile lor.

Pentru cei neinformați sau doar răuvoitori, familia Ciută susține activități culturale și sportive românești, lansări de carte sau amplasări de busturi. Și totul din buzunarul personal. Familia Ciută asigură locuri de muncă pentru careieni, plătește angajaților toate contribuțiile sociale sau de sănătate, salariile la termen nu așa cum proceda gospodarul șef pe vremea când avea angajați la firmele de producție de mobilier acum doar amintiri. Numeroasele Diplome și medalii acordate unității de producție a familiei Ciută stau dovadă că sunt consecvenți în tot ce fac. Independența lor financiară dă frisoane celor  din primărie care  nu sunt buni amici cu legea. Câți cunosc faptul că terasa viceprimarului cu adeziune la UDMR Carei funcționează fără autorizație?  Să fie de invidiat  o astfel de afacere neautorizată?

Aruncatul jignirilor și minciunilor este un sport inițiat de administrația Kovacs-Keizer-Beko , susținut din banii careienilor și se pare preluat de persoane care nu au capacitatea de a se documenta înainte de a pune etichete. Sau o fi tot o pagina controlată de triada de presă a primăriei Carei. Cert este că fără argumente sunt doar bârfe care dovedesc cât sunt de deranjați de faptul că familia Ciută nu poate fi îngenuncheată de administrația Kovacs-Keizer-Beko cu toate investițiile lor în oameni de presă de scandal.

Buletin de Carei

comentarii

de Buletin de Carei la 1 octombrie 2019 - 21:42

vai vai ce supărare de pe conturile false și aici si pe celelalte pagini. Nu mai sta cu mâna întinsă după banii careienilor! Pune mâna și muncește așa cum facem noi, careienii…ești opărit că nu vă mai ies pasențele și nu mai merge cu prosteala careienilor? Pierde primarul proces după proces…

Lasati un comentariu