Despre comemorarea lui Avram Iancu la Carei de către asociațiile culturale doar în presa centrală

• publicat la: 8 octombrie 2019
Despre comemorarea lui Avram Iancu la Carei de către asociațiile culturale doar în presa centrală

În timp ce pe plan județean comemorarea lui Avram Iancu la Carei de către asociațiile cultural patriotice este  un subiect tabu,  publicația Certitudinea editată de Uniunea ziariștilor Profesioniști din România nu are nicio reținere în a prezenta manifestarea precum și alte informații despre municipiul Carei.

Duminică, 15 septembrie 2019, a avut loc la Carei comemorarea Eroului Național Avram Iancu de către asociații cultural patriotice , eveniment la care au participat toate comunitățile de moți din zona Carei dar nu numai. A fost prezentă și Societatea cultural patriotică Avram Iancu filiala Baia Mare precum și președintele de onoare,  Ioan Bâtea.

Degeaba se chinuie să plătească Primăria Carei tot felul de scribi care să ascundă sub preș gunoiul și abuzurile din administrația Kovacs-Keizer-Beko pentru că realitatea se poate constata la tot pasul și prin toate documentele oficiale. Cazul plăcilor oficiale specifice fiecărei primării din România este cel mai elocvent. Și la ora actuală pe sediul Primăriei Carei tronează plăci negre cu denumirea organizației guvernamentale care este Primăria Carei , fără niciun însemn statal. Oricine poate face deplasarea până la clădirea în care funcționează Primăria Carei pentru a se convinge.

Pentru reabilitare soclu pe care stă bustul lui Avram Iancu primăruia a refuzat să se implice și a cerut consilierului Ilie Ciută, inițiatorul proiectului pentru reabilitare soclu, să se implice în găsirea unui  executant pentru lucrare.

Revista bilunară Certitudinea se poate procura de la orice chioșc  de presă sau prin abonament la Poșta Română.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2019/09/comemorarea-la-carei-a-lui-avram-iancu-de-asociatii-cultural-patriotice.html

comentarii

de Agysó la 10 octombrie 2019 - 10:41

spicli,spicli
spicli vz „szotaru’ furat din kastely
a tobi konyv megvan vagy mar eladtad,mint a becsuletedet?

Lasati un comentariu