Festivalul Dovleceilor – Halloween Party la Carei

• publicat la: 29 octombrie 2019
Festivalul Dovleceilor – Halloween Party la Carei

Luni, 28 octombrie 2019, între orele 16 și 19, la Amfiteatrul din centrul municipiului Carei a avut loc cea de-a XI-a ediție a Festivalului Dovleceilor – Halloween Party, în organizarea Centrului Cultural al municipiului Carei.

În cadrul manifestării, cei prezenți au avut posibilitatea de a confecționa diferite obiecte la ateliere meșteșugărești, au participat la jocuri interactive, parada măștilor, dansul fantomelor, dans în sincron și au expus dovleceii sculptați acasă sau chiar la fața locului, în cadrul expoziției de dovlecei.

Tot în cadrul evenimentului au avut loc mini-recitaluri de muzică ușoară susținute de solistele Centrului Cultural: Csenteri Maia, Páter Kaszandra, Gál Stefania, Németi Tamara, Babici Lorena, iar la finalul evenimentului toata lumea s-a distrat într-o petrecere pe cinste de „Halloween Disco”.

 

comentarii

de Fischer Angelica la 29 octombrie 2019 - 15:57

Dar ce au careienii si in general Crestinii comun cu aceasta sarbatoare draceasca? Doar cei cu bostanul gol sarbatoresc Halloween.

de Roman la 29 octombrie 2019 - 18:22

Bravo danielo iar promovezi chestii anticreștine, toate loturile de la vestici,huooooo

de Buletin de Carei la 29 octombrie 2019 - 19:33

De ce vă rusinați de numele voastre ungurești și postați doar cu nume românești….de la același post? Nu vă mai plac numele puse de mamele voastre? Aseară ați fost la chestiile anticreștine și v-ați distrat pe banii primăriei…..mulțumim pentru clipele de umor.

Lasati un comentariu