Modă nouă la Carei! Pistă de biciclete cu obstacole pe strada Căplenilor

• publicat la: 14 octombrie 2019
Modă nouă la Carei! Pistă de biciclete cu obstacole pe strada Căplenilor

Doritorii de autonomie pentru Transilvania râd de românii din sudul țării pe care îi consideră lipsiți de civilizație și competențe. Priviți ce lucrări de  fac în municipiul Carei pe strada Căplenilor, strada pe care stă și primarul evazionist. La sesizările unor locuitori din zonă am remarcat proiectul după care se fac lucrările.

Lucrările de reabilitare a trotuarelor sunt în plină desfășurare. Jumătate din lățimea trotuarului va fi folosită de pietoni iar cealaltă jumătate de către bicicliști. Porțiunea alocată bicicliștilor va fi o adevărată provocare pentru ei. Cei isteți și rapizi vor reuși să treacă cu bine de stâlpii obstacol, stâlpi de curent de altfel.  La UAT Municipiul Carei adică Primăria Carei conducerea este exclusiv UDMR.

Primarul evazionist Kovacs îl cataloga pe fostul premier Tudose ca fiind un ,,tip șmecheraș, tipic  sudist,, motiv pentru care s-a ales cu o sancțiune de la Consiliul Național contra discriminării.

https://www.buletindecarei.ro/2019/09/primarul-evazionist-kovacs-da-anunturi-pe-paginile-de-reclame-din-presa-judeteana.html

Doar că cel care îl cataloga în acest fel pe fostul premier are la activ 5 falimente ale societăților sale de producție mic mobilier și mai multe datorii …

Administrația Kovacs-Keizer-Beko ne servește acum o mostră de competență prin lucrările de pe strada Căplenilor. Nu sunt singurele. Mai jos este strada Danko Pista.

Buletin de Carei

 

comentarii

de miron la 17 octombrie 2019 - 11:06

poate ar trebui facut un sens giratoriu in jurul stilpului

Lasati un comentariu