Simpozion. 75 de ani de la eliberarea municipiului Carei

• publicat la: 17 octombrie 2019
Simpozion. 75 de ani de la eliberarea municipiului Carei

Direcția de Cultură Carei și Muzeul Județean Satu Mare, organizează marți, 22 octombrie 2019, de la ora 12, la Castelul Károlyi din Carei, un simpozion dedicat împlinirii a 75 de ani de la eliberarea orașelor Carei și Satu Mare.

Manifestarea este realizată în parteneriat cu Asociația Unirea 2009 Carei, Asociaţiunea ASTRA – Despărţământul ”Aurel Coza,, Carei și Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere a M.A.I. Filiala Satu Mare – Subfiliala Carei.

Joi, 24.10.2019, ora 12.00, Biblioteca Municipală Carei și Liceul Tehnologic „Iuliu Maniu” Carei, organizează un eveniment sub genericul „Ziua Armatei Române prin ochii adolescenților”. În cadrul evenimentului vor fi prezentate planșe cu imagini și eseuri cu tematica propusă, respectiv vizionarea filmului documentar „Carei – ultima brazdă de pământ românesc eliberată”. Coordonatoarele evenimentului sunt prof. Blideran Rodica și bibl. Vidican Daniela.  Evenimentul va avea loc la sala Biblionet a Bibliotecii Municipale Carei.

Lasati un comentariu