Un careian premiat la concursul PatriotFest

• publicat la: 22 octombrie 2019
Un careian premiat la concursul PatriotFest

Radu Motișan, fiul prof.Ovidiu Motișan de la Școala Gimnazială nr.1 Carei,  premiat la concursul PatriotFest 2018.
Diploma a fost înmânată de către Doctor Inginer Dumitru-Dorin Prunariu.

uRADMonitor înseamnă două lucruri: dispozitive IOT echipate cu senzori pentru monitorizarea mediului a orașelor, birourilor și locuințelor și o rețea globală de astfel de dispozitive răspândite în mai mult de 40 de țări care generează date de mediu uniforme și comparabile, astfel încât să putem înțelege imaginea de ansamblu asupra poluării.
https://www.uradmonitor.com/

Pentru prima dată în România instituții din domeniul securității naționale au lansat un concurs național de inovare având ca obiectiv o mai bună pregătire a securității naționale pentru provocările viitoare prin atragerea resurselor de inovare românești: PatriotFest.Concursul național PatriotFest este organizat de MApN, MAI, SRI, STS, SPP în parteneriat cu asociația New Strategy Center.

Doctor Inginer Cosmonaut Dumitru-Dorin Prunariu este președintele comisiei naționale din etapa finală de la București a concursului DaVinci ce va avea loc în data de 02 noiembrie 2019 la Colegiul Național ‘Gheorghe Lazăr ’.
Suntem mândri că ne aflăm printre participanții la etapa finală a acestui concurs cu echipa Infra team (Oneț Denisa,Oros Carla) din cadrul Clubului de robotică ‘Number1’Carei scrie pe pagina sa prof.Ovidiu Motișan.

Lasati un comentariu