De veghe la eroii neamului românesc! Astăzi la Avram Iancu la Carei

• publicat la: 5 noiembrie 2019
De veghe la eroii neamului românesc! Astăzi la Avram Iancu la Carei

,,Ce veşti mai aveţi voi români despre Iancu?

Să spună ce ştiu toţi acei care ştiu,

Ce veşti să avem, suntem oastea lui Iancu

La Ţebea, la CAREI, eroul e viu!,, …Adrian Păunescu

.
Luptăm la Carei, pe granița de nord-vest, pentru punerea în practică a proiectului privind reabilitarea soclului pe care stă bustul EROULUI NAȚIONAL Avram Iancu.

.
Avem DATORIA de a lupta pentru păstrarea și cinstirea memoriei eroilor noștri!
,,Popor românesc, nu uita niciodată
Că nu eşti urmaş de fricoşi şi bastarzi,
La tine acasă cât faci ochii roată
De dragul eroilor veşnic să arzi,,….

.
La Carei, la Valea Uzului, la Țebea, la mormintele eroilor și ostașilor care au luptat pentru libertatea noastră dar și la gropile comune în care au fost aruncați românii patrioți  STĂM de VEGHE!

.
Nu cedăm și nu facem niciun compromis cu eroii neamului românesc!

Căci Avram Iancu suntem TOȚI!

Ce lege poate interzice românului să arboreze un drapel în Țara lui?! Ce lege poate interzice românului să își pună în valoare monumentele simbol ridicate în memoria eroilor?!

http://www.buletindecarei.ro/2018/10/in-anul-centenar-un-primar-de-la-udmr-refuza-asociatiunii-astra-dreptul-de-amplasare-catarg-cu-tricolor-romanesc.html

http://www.buletindecarei.ro/2017/02/planul-de-impadurire-al-primariei-pentru-ascunderea-simbolului-romanesc-monumentul-ostasului-roman-a-dat-roade-carei-1988-vs-carei-2017.html

La Carei nu avem niciun român în echipa de la conducerea orașului….pentru că o minoritate din România face legea în acest oraș  și tot ei plâng cu lacrimi de crocodil că nu au drepturi.

,,Nu trebuie să uităm că „Avem o țară”, „Avem un Rai”  iar jertfa celor duși ne cheamă să apărăm cu râvnă acest pământ plin de martiri, urmând și îndemnul poetului Radu Gyr, care și-a iubit Țara ca pe o icoană…,,  specifica Mihaela Aionesei după vizita pe Calea Neamului la Carei de Ziua Drapelului din Anul Centenar.

Daniela Ciută

 

comentarii

de cica la 5 noiembrie 2019 - 19:57

Oriunde ati fi , cotropitori in Valea Uzului , la Carei , la Tebea , in Italia ,in Spania , in Anglia , in Franta , etc , tot una este , sunteti niste jeguri ordinare !!! Nu-i asa Daniela SECURISTA ???

de Buletin de Carei la 5 noiembrie 2019 - 20:46

Iar ai baut mai mult ses? Securist este finul primului evazionist….Cei trei comunisti din conducerea orasului , nomenclaturistii din PCR platesc din banii careienilor postaci pentru manipularea opiniei publice. Pe cand stirea cu procesele pierdute?

de Buletin de Carei la 5 noiembrie 2019 - 20:51

AVRAM IANCU dă fiori și acum neiubitorilor de neam românesc. Românii iobagi cu care lupta Avram Iancu au dovedit armatele bine dotate ale honvezilor. Românii își apărau glia din fața cotropitorilor. Victoria românilor nu este nici azi digerată de cei care vor să devină iar dictatori în țara altora. Și la Carei există oastea lui Iancu al cărui duh e veșnic viu.

de serios la 10 noiembrie 2019 - 19:07

@cica, e cel putin „ciudat” sa vorbesti despre „cotropitori” cand te tragi dintr-un neam neeuropean, care a cotropit el insusi o parte din centrul Europei, dar si mai ciudat este sa-i consideri cotropitori pe cei care formeaza majoritatea populatiei unui teritoriu! Insa cand este vorba despre ungaristi, atunci nimic nu ma mai mira, fiindca respectivii – sovini, imperialisti si antidemocrati – nu au nimic comun cu adevarul, ci doar varsa ura si veninul provenite din neputinta de a reface defunctul imperiu unguresc dintre 1867 si 1918!

Lasati un comentariu