De Ziua Morților administrația Kovacs-Keizer-Beko aruncă coroanele de flori de la Monumentul Ostașului Român

• publicat la: 1 noiembrie 2019
De Ziua Morților administrația Kovacs-Keizer-Beko aruncă coroanele de flori de la Monumentul Ostașului Român

Nu numai eroii de la Valea Uzului deranjează liderii UDMR din România ci și Monumentul Ostașului Român. Astăzi, 1 noiembrie 2019, toate coroanele de flori depuse acum 5 zile cu ocazia Zilei Armatei Române și a aniversării a 75 de ani de la eliberarea orașului de sub ocupație hortystă au fost culese de pe Monumentul Ostașului Român și aruncate în remorcile administrației locale Kovacs-Keizer-Beko.  Steagurile tricolore au dispărut după 2 zile iar la nici o săptămână au fost ridicate TOATE coroanele de flori încă neuscate.

imagine de ieri, 31 octombrie….

Știm că domnul primar nu are pe nimeni din familie înmormântat  la Carei dar puțin probabil ca să nu știe că pe data de  1 noiembrie toți careienii  cinstesc sufletele celor plecați de lângă noi și mai ales sufletele eroilor noștri care s-au jertfit pentru ca noi astăzi să ne păstrăm identitatea.

Zi de zi am fost la Monumentul Ostașului Român iar coroanele de flori au fost în bună stare, neofilite  datorită vremii răcoroase.

Doar la Monumentul Ostașului Român se aruncă coroanele de flori după 5 zile de la depunerea lor, la fiecare bust maghiar existând coroane de flori uscate de  mai bine de 10 luni fără ca vreun român să meargă să le îndepărteze.

Presa de casă plătită de primăria Carei din banii careienilor ne tot bombardează cu materiale despre importanța bunei înțelegeri dintre naționalitățile ce locuiesc în Carei dar nu specifică nici din greșeală faptul că buna înțelegere nu presupune renunțarea la identitatea românească, la drepturile cetățenilor români din țara noastră. Nu numai că elevii români nu au clase cu predare în limba română dacă vor să se pregătească în școlile de stat ca vânzători sau tapițeri dar acum se atentează până și la memoria eroilor români pentru care sculptorul Gheza Vida a ridicat faimosul monument de for public.

RUȘINE să vă fie celor din conducerea exclusiv UDMR a municipiului Carei! Înverșunarea împotriva oricărui simbol românesc vă dezvăluie adevărata față!

Niciunul dintre voi nu v-ați născut la Carei dar toți trei dați dovadă de intoleranță, de infatuare, de lipsă de respect pentru cetățenii acestui oraș multietnic care conviețuiesc în bună pace.

Cinste și onoare eroilor români! Au fost mereu victorioși! Și din mormânt aceștia dau frisoane celor care nu iubesc această țară.

Daniela Ciută

comentarii

de Gina Herea la 1 noiembrie 2019 - 12:36

Urat din partea lor.
Ce părinti v-au educat,dragilor și cum….
tot in ură și răzbunare????
Dar răzbunare …la ce ????
Ravniti ceva, ce nu vă apartine.
Vremelnic si abuziv ati trecut prin foc această portiune de
pămant RUPT din trupul ROMANIEI,ati ucis chiar și copii’n
pantecul mamei…

Lasati un comentariu