Înscrieri pentru Festivalul de Datini și Obiceiuri de Crăciun ASTRA Carei 2019. Eveniment caritabil

• publicat la: 19 noiembrie 2019
Înscrieri pentru Festivalul de Datini și Obiceiuri de Crăciun ASTRA Carei 2019. Eveniment caritabil

Asociaţiunea ASTRA Despărţământul  “Aurel Coza” Carei a început pregătirile pentru cea de-a VI-a ediţie a  Festivalului de Datini şi Obiceiuri de Crăciun și  anunță deschiderea înscrierilor participanților.

Vineri,  6 decembrie 2019, de la ora 17,00, va avea loc în mun.Carei, în sala mare de la Castel,  cea de-a șasea  ediţie a Festivalului de Datini şi Obiceiuri de Crăciun în organizarea Asociaţiunii ASTRA Despărţământul  “Aurel Coza” Carei.

Adresăm o invitație pe această cale  tuturor urătorilor, colindătorilor sau altor formaţii de amatori sau profesioniste de a se înscrie la această manifestare şi de a ne bucura împreuna de apropierea Praznicului Naşterii Domnului.

Sunt invitați să participe toți cei care prețuiesc obiceiurile și tradițiile noastre multimilenare.

Frumuseţea acestor obiceiuri merită să fie împărtăşită şi tinerelor generaţii pentru a se putea asigura păstrarea lor  cu sfinţenie.

Şi pentru că suntem în postul Crăciunului, supranumit Postul Bucuriei, ce  ne pregăteşte pentru cea mai luminoasă sărbătoare creştină, Naşterea Domnului, se cuvine să fim mai atenţi la nevoile, necazurile  celor din jurul nostru, să fim mai milostivi.  ASTRA Carei a apelat an de an în cadrul Festivalului de Datini la generozitatea participanţilor pentru a-i ajuta pe cei aflați în nevoi.

La cea de-a VI-a ediție a Festivalului de Datini ne vom mobiliza pentru a dona SPERANȚĂ, pentru a asigura  o proteză pentru Florin.
Florin este un tânăr de doar 19 ani, din comuna Sanislău, sat Horea, care a rămas fără o parte din bratul drept, în urma unui nefericit accident. Pentru a putea avea în continuare o viață normală, familia și cei apropiați au lansat un apel de ajutorare pentru a strânge banii necesari unei proteze pentru tânăr.

Pentru înscrieri, sunați la  0745 632 939 sau puteţi trimite un mesaj la adresa ctdaniela@yahoo.com.

 

Asociaţiunea ASTRA Despărţământul  “Aurel Coza” Carei

Lasati un comentariu