Lucrări apreciate la ansamblul monumental Avram Iancu din Carei. Comentarii răutăcioase

• publicat la: 13 noiembrie 2019
Lucrări apreciate la ansamblul monumental Avram Iancu din Carei. Comentarii răutăcioase

Serviciul Tehnic din Primăria Carei este mulțumit de lucrările constructorului găsit de consilierul Ciută pentru reabilitare ansamblu monumental Avram Iancu. Îndrăzneții au decopertat soclul și au trecut la întărirea cu plasă. De remarcat că spațiul verde din jur se protejează în limita posibilităților. În curând vom avea un soclu decent pentru Eroul Național Avram Iancu și la Carei. Contractul semnat de constructor cu Primăria Carei prevede că lucrarea nu poate fi subcontractată iar termenul de garanție este de 2 ani.

Galerie FOTO

 

Proiectul inițiat de consilierul Ilie Ciută în decembrie 2018 și aprobat de Consiliul Local Carei prinde contur. Consilierul Ilie Ciută a votat fiecare inițiativă culturală a consilierilor UDMR Carei  și totuși unii locuitori din Carei refuză să trăiască în bună înțelegere și respect reciproc cu românii care cinstesc memoria strămoșilor lor eroi.  Zoltan Szucs îl face pe consilierul Ciută bufon pentru că a demarat lucrările de reabilitare la acest monument  iar celelalte comentarii sunt în limba română așa că se pot înțelege.

Lipsa primarului de la activitățile românești pe care  nu le poate controla  poate fi un semnal sau un motiv pentru ca să apară astfel de comentarii lipsite de orice urmă de intenție de bună conviețuire în localitatea noastră. La toate acestea se adaugă raportările masive pe Facebook împotriva paginii Buletin de Carei și a Daniela Ciută pentru a împiedica circulația informațiilor dinspre Carei.

Buletin de Carei

comentarii

de Arpad la 13 noiembrie 2019 - 16:45

Conform normelor in vigoare, NU puteti publica NUMELE (date personale) fara acordul lor in articole de ziar sau alte publicatii multimedia. In cazul de fata numele celor din postari trebuiau cel putin acoperite!!!
De asemenea INSIST sa se dea si sursa, adica postarile citate aici !!! cu link !!! Altfel veti avea ceva de discutat cu avocatul meu!

de Buletin de Carei la 13 noiembrie 2019 - 17:25

Numele apar in spatiul public. Cand ati comentat in spatiul public v-ati asumat si identitatea. Facebook este o retea de socializare, un spatiu public. Daca va rusinati de numele purtat postati ca anonim. Avram Iancu este decretat prin lege Erou National, pentru conformitate.

de arcasiicareiului la 13 noiembrie 2019 - 17:52

arpi baci nu place la tine de români? place numai banii de la români? INSISTĂM să te comporti civilizat și să nu te porti ca un xenofob si un sovin. Si românii pot face plângere pentru exprimările voastre nu uita!

de Vasile la 13 noiembrie 2019 - 20:48

Arpad se crede în perioada în care luau cu arcanul pe cei nesupuși lor. Au trecut acele vremuri. Discuta cu avocatul daca tot il platesti. Sau plateste …medicul de familie?

de serios@ la 18 noiembrie 2019 - 22:53

@ arpad
Daca s-ar aplica standardele de azi, ungurii ar fi trimisi inapoi in Asia, exact ca migrantii impotriva carora Ungaria a ridicat zidul de la granita! Si tot daca s-ar aplica standardele de azi pentru crimele contra romanilor, de la nobilimea ardeleana de la Bobalna (1437) sau Dozsa (1514) si pana la Kossuth, Petofi si Horthy ar fi TOTI atarnati in streang pentru crime impotriva umanitatii!
@bokor rolland
FOARTE MULTI (majoritatea stramosilor careienilor actuali) au venit intr-adevar de la sute de km, din Germania actuala, incepand cu 1713 (ca din cei veniti in 1712 nu a mai ramas nici unul in zona!)

Lasati un comentariu