Lucrări la Biserica Sf.Anton din Carei

• publicat la: 17 noiembrie 2019
Lucrări la Biserica Sf.Anton din Carei

Parohia greco-catolică românească Sf.Anton din Carei este singura parohie care nu primește sprijin de la administrația  locală pentru lucrări de renovare sau pentru cheltuieli de întreținere. Clădirea a necesitat lucrări de întreținere și o izolare exterioară pentru a se reduce cheltuielile cu încălzirea. Numeroasele intervenții ale părintelui Iulian Palas, parohul bisericii, către enoriași și către asociații și societăți prospere au făcut posibilă demararea în această vară a lucrărilor.

Lucrările sunt finalizate la partea exterioară dar mai necesită  puțină susținere. Primarul Kovacs a fost de câteva ori în acest an la acest lăcaș de cult dar nu a alocat până în prezent  fonduri și nici nu a inițiat proiect de hotărâre cum s-a  procedat în cazuri similare pentru alte locații.

Cei care doresc  să susțină terminarea lucrărilor de la biserica Sf.Anton din Carei sunt rugați să se adreseze părintelui Iulian Palas, pe strada Independenței nr.7….,,Dăruiește și vei fi răsplătit,,.

Părintele Iulian Palas este singurul care a dorit să oficieze parastas la  comemorarea lui Avram Iancu organizată la Carei de către asociațiile românești în data de 15 septembrie 2019.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu