Președintele PSD Carei încrezător în candidatul Klaus Iohannis

• publicat la: 10 noiembrie 2019
Președintele PSD Carei încrezător în candidatul Klaus Iohannis

Potrivit consilierului primarului Kovacs, președintele PSD Carei a declarat la ieșirea de la urne că a votat cu încredere pentru  ,,o Românie normală…,,…acesta fiind sloganul de campanie al președintelui actual, susținut de PNL.

Să fi votat  președintele PSD Carei cu  candidatul Klaus Iohannis? Sloganul ”Luptăm  pentru fiecare român” al președintelui său pe linie politică este considerat de Oneț Ionuț ca neadecvat pentru Carei din moment ce a ales sloganul actualului președinte candidat și el pentru un nou mandat.

 

Buletin de Carei

 

 

comentarii

de Pui la 11 noiembrie 2019 - 11:31

Ionuț de la PSD și cu PNL sau înțeles de minune timp de 30 de ani in prăduirea țării iar UDMR le-a ținut de 6.

de Buletin de Carei la 11 noiembrie 2019 - 11:40

Oneț Ionut presedinte la PSD Carei a colaborat cu PNL?

de Pas la 11 noiembrie 2019 - 14:04

Da,se pare ca si cravata o au la fel.Foarte interesant.

de Pui la 11 noiembrie 2019 - 14:53

O sa fiu mai clar.PSD=PNL=UDMR.Ei colaborează în plan economic și nu își strica afacerile unul la celălalt.La bugetari fac rocade cu posturile bine plătite că să creadă lumea că fac curățenie.Noi prostii ne certăm între noi”Ciocul mic că acum tot noi suntem și vom fi la guvernare „că sa parafrazez clasici în viața.

de Buletin de Carei la 11 noiembrie 2019 - 16:38

La Carei exista exceptia care intareste regula. Aici nimeni de la PSD nu misca in fata administratiei UDMR. Toti stiu sa se aplece in fata presedintelui UDMR. Cat despre afaceri, sa fim seriosi…ce consilier de la PSD Carei are vreo afacere? Iar cei de la UDMR care au afaceri au legaturi financiare si cu primaria, cu banul public.

de Pui la 11 noiembrie 2019 - 19:25

Se pare că tot nu am fost înțeles.Pleaca ai nostrii vin ai noștrii noi belim ochii ca prostii.Afacerile dn Ciuta nu ar merge daca nu ar avea binecuvântare de sus.Harta e roșie în jurul Bucurestiului la alegeri acolo și apoi la nivel județean baronii PSD și PNL își dau mîna.Dn Ciuta și eu sunt inginer și știți că excepțiile se aplica doar în științele exacte nu în politică.Nu am nimic cu dumneavoastră Sint un cititor fidel dar suntem la coada Europei și toată clasa politică e vinovată fara exceptia care infirma regula.Sa nu ne comparăm cu alte țări unde merge treaba, au și ei corupți dar noi trebuie să avem autostrăzile lor și apoi să ne „apucam de corupție”.

de Buletin de Carei la 11 noiembrie 2019 - 19:59

Vorba lungă sărăcia omului. Nu sunteti deloc coerent. Noi rămânem în continuare informatori fideli locali, fără vreo tangență cu vârfurile la care tot faceți referire. Politica e pentru politicieni dar din păcate e susținută din banul public la care contribuim. Cât despre afaceri, nu trebuie să invidiați reușita unora. Contactați persoana și lămuriți-vă problemele. Aici este o redacție nu o pagina de socializare.

de Pui la 11 noiembrie 2019 - 20:44

Vă mulțumesc că mi-ați dat posibilitatea să-mi exprim opinia.

de Pas la 11 noiembrie 2019 - 21:01

Domnule Inginer Pui,da pe alde unde la-ti lasat,sau sunteti fan sau membru.

de Pui la 11 noiembrie 2019 - 21:37

Da înțeleg dar eu m-am referit la cele două partide mari fara a mai pomeni sateliții acestora care precum se vede vor dispărea așa cum au apărut.Va mulțumesc pentru interesul pe care îl arătați pentru acest subiect foarte important care ne-a plasat în coada Europei și a pus pe fugă aproape 5 mil.de romani

de Buletin de Carei la 11 noiembrie 2019 - 22:25

Cei care au dorit sa fugă au fugit. Cei care au dorit să facă ceva au făcut. E mai ușor să găsești mereu vinovați decât să iei atitudine.

Raspunsuri

Lasati un comentariu