Vizita consilierilor careieni în Ungaria

• publicat la: 16 noiembrie 2019
Vizita consilierilor careieni în Ungaria

Vineri, 15 noiembrie 2019, o delegație formată din primarul Kovacs și consilieri municipali careieni a participat la Nyrbator, Ungaria, la semnarea unui act de reconfirmare a acordului de reînfrățire de acum 20 de ani și la aniversarea a 740 de ani de atestare documentară a localității.

Cei doi primari au semnat  actele oficiale,  au rostit alocuțiuni, a urmat un moment muzical și apoi o agapă.

Buletin de Carei

 

comentarii

de grebla la 18 noiembrie 2019 - 11:13

rusine primaria carei ca platim departament de comunicare si blogeristi dar nu lucreaza si nu scriu despre delegatiile oficiale!!!!! trantori platiti de un primar evazionist

de Viorel la 18 noiembrie 2019 - 11:15

Au asteptat sa puna pe site cei din Nyrbator ca sa poata lua si ei imagini. Asta le este valoarea la cei de la primaria Carei.

de cetateanu gogu la 18 noiembrie 2019 - 15:17

@grebla: Primăria nu putea să scrie pentru că niciun consilier al primarului nu a facut parte din delegatia oficială. Cum să îl duci pe sas și să îl prezinți ca și consilier personal? E conștient primarul că se făcea de toată minunea. Ăsta a fost angajat doar ca să linșeze familia Ciută.

de grebla la 18 noiembrie 2019 - 20:47

daniela de ce-mi folosesti identitatea ? Esti un jeg , nimic mai mult ! Asta e nivelul tau , si mai scrii despre linsaj mediatic in timp ce jignesti si injuri la foc automat !!! Sa-ti fie norocul cat iti este demnitatea , adica egal cu ZERO GRAS !!!

de grebla la 18 noiembrie 2019 - 21:54

cum iti permiti sa folosesti numele meu???? daca ai ceva cu doamna daniela fii barbat si spune in fata ei nu aici la comentarii sesule!rusine ca stai cu mana intinsa dupa bani la careieni si nu lucrezi nimica.

Lasati un comentariu