Aici au primit loc de cazare oamenii fără adăpost din Carei

• publicat la: 9 decembrie 2019
Aici au primit loc  de cazare oamenii fără adăpost din Carei

Pentru găzduirea oamenilor fără adăpost, un fost garaj din curtea Bibliotecii Municipale a fost compartimentat în 4 camere…dacă se pot numi camere aceste spații cu beton pe jos, fără sursă de apă și cu tavanul degradat. La una din cele 4 uși locuiește o familie cu copii mici.

Gunoaie acoperite de omăt pentru că nu există niciun tomberon, apa e în mijlocul curții.

Adăpostul de noapte a fost botezat de Primărie ,,locuințe de necesitate,,. Așa au întâmpinat locatarii prima dintre sărbătorile de iarnă, Moș Nicolae. Vedeți în imagini ligheanul în care sunt nevoiți să se spele precum și sursa de apă.

Priviți circuitele electrice, sursa lor de încălzire….Să ne rugăm la bunul Dumnezeu ca să nu se întâmple o nenorocire cu aceste persoane aflate în nevoi.

Ca de obicei, astfel de cazuri din curtea Primăriei Carei nu se mediatizează și nici nu se intervine din partea instituțiilor abilitate  pentru a lua măsuri de protecție a OMULUI.  Totul se reduce la alianțe politice se pare din moment ce situația persistă de mai mulți ani de zile și nu s-a intervenit.

,,Fii un înger de Crăciun, Dăruiește, fii mai bun! ,,

Buletin de Carei

comentarii

de Marchis Raul la 9 decembrie 2019 - 16:23

În condițiile în care s-au alocat 70.000 lei pentru renovarea statuii lui Avram Iancu, nu cred că mai e cazul să veniți cu materiale de genul acesta. Acei bani puteau fi folosiți foarte bine în acest scop!

de Buletin de Carei la 9 decembrie 2019 - 17:17

In conditiile in care s-au alocat sute de mii de lei pentru statuia lui Ady Endre si Otilia Marchiș și pentru biblia reformata din centru nu mai este cazul să susțineti discriminarea. Din banii care sunt plătiți ca salarii pentru cei care frecventează doar ocazional locul de muncă din primărie se pot face renovări la acel garaj. Sau din banii alocați pentru evenimentele patronate de ong-ul primarului.

de hopa hop la 9 decembrie 2019 - 17:35

Primaria ar trebui sa aloce bani si pentru statuia lui Avram Iancu asa cum a facut pentru monumentul svabilor din parc si pentru cele ale maghiarilor. Asa se face cand comunitatea este multietnica. Tratament egal pentru toti.

Lasati un comentariu