Alt accident la Carei

• publicat la: 27 decembrie 2019
Alt accident la Carei

Accident la trecerea de pietoni din fața Policlinicii Carei. Un pieton a fost lovit de o mașină care se pare că nu l-a observat în timp util pentru a-l evita. E drept că nici iluminatul stradal nu este adecvat unui bulevard intens circulat. Persoana accidentată a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la Spital.

Știre în curs de actualizare.

comentarii

de Raul M. la 27 decembrie 2019 - 18:39

Ilumintaul trecirilor de pietoni este o problemă foarte mare!
Singura soluție ar fi suprailumiarea trecerilor de pietoni și presemnalizarea lor cu led-uri intermintente, așa cum au făcut-o cei din Cluj, Maramureș etc. Toate trecerile de pietoni care există pe principală arteră de circulație a orașului, ar trebui presemnalizate și suprailuminate corespunzător. Nu cred că ar fi un efort financiar prea mare, având în vederea că e vorba de siguranța și viața contribuabilor!!
Oare câte victime mai sunt necesare până se va trezi administrația locală? Cine are urechi de auzit. să audă!
https://ebsradio.ro/uncategorized/foto-se-lucreaza-la-suprailuminarea-a-63-de-treceri-de-pietoni-din-cluj-napoca/

de de pieton la 27 decembrie 2019 - 21:32

Unii conducători auto nu schițează nici cel mai mic gest de incetinire la trecerea de pietoni ( măcar atunci cnd pietonul este angajat in trecere pe la mijlocul zebrei). In seara zilei de 26 decembrie pe strada Căplenilor o masină cu nr.SM SYL…condusă de un tanăr era sa loveasca in plin o familie de trei membrii ( un copil si doi adulți) .Unde este poliția rutieră? (sunt prietenii noștri

de László la 28 decembrie 2019 - 17:38

Nu apār pe nimeni,dar nici pietonii nu sunt ingeri,traverseazā strada(în cel mai bun caz pe trecere) fārā sā se asigure,un pieton nehotārât este o adevāratā spaimä în circulatie!!

Lasati un comentariu