Ansamblul monumental Avram Iancu din Carei a fost reabilitat

• publicat la: 20 decembrie 2019
Ansamblul monumental Avram Iancu din Carei a fost reabilitat

Proiectul privind reabilitarea ansamblului monumental al Eroului Național Avram Iancu din Carei inițiat de consilierul Ilie Ciută în octombrie 2018 și aprobat de Consiliul Local în decembrie 2018 a fost dus la bun sfârșit.  Lucrările au fost demarate abia după ce  primarul Kovacs a recunoscut că nu îndrăznește nimeni să facă  reabilitarea și a sugerat  consilierului Ciută să se implice în găsirea unui executant.

http://www.buletindecarei.ro/2019/11/au-inceput-lucrarile-de-reabilitare-soclu-pe-care-sta-bustul-avram-iancu-la-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2019/10/este-calcul-este-tot-sa-vina-cineva-care-sa-indrazneasca-sa-l-faca-spune-primarul-din-carei-cand-vine-vorba-de-ansamblu-monumental-avram-iancu-video.html

Felicitări constructorilor pentru calitatea lucrărilor, pentru modul de organizare de șantier. O lucrare excepțional realizată!

Tot pentru acest ansamblu monumetal, mai exact  pentru zona în care este amplasat, consilierul Ciută a mai depus un proiect de hotărâre privind refacere pavaj, proiect  aprobat la ședința Consiliului Local din 13 decembrie 2019. În primăvara anului viitor acest proiect va putea fi pus în practică.

La rugămintea consilierului Ilie Ciută, viceprimarul Keizer s-a ocupat de asigurarea iluminatului corespunzător la ansamblul monumental Avram Iancu.

Societatea care a asigurat o masă caldă pentru constructori a fost   Gramineea SRL fapt pentru care  i se cuvin toate laudele.

Lucrările pentru schimbarea pavajului vor începe în primăvara anului viitor, moment în care se va placa  și partea de jos a soclului .

Buletin de Carei

 

 

comentarii

de Stelu la 21 decembrie 2019 - 17:13

O dovada despre ce presupune perseverenta. Cine vrea poate orice!

de Raul M. la 22 decembrie 2019 - 08:24

Nu se putea curăța/lustrui și bustul în sine cu ceva?

de Raul M. la 22 decembrie 2019 - 08:30

Nu spun că nu era necesară restaurarea statuii lui Avram Iancu, însă cred că era mai binevenită inițierea unui proiect privind suprailuminarea trecerilor de pietoni de pe șoseaua care traveresează orașul, mai ales că, în ultimul timp, au fost atâtea victime… După Cluj și Maramureșul a preluat această ideea! La noi de ce nu se poate?! Se pot contacta cei de la Primăria Cluj pentru asistență, detalii… Investim in tot felul de lucruri, dar mai putin în avantajul si siguranta cetatenilor…
https://www.axanews.ro/mm/dupa-modelul-cluj-maramuresul-are-nevoie-de-treceri-de-pietoni-suprailuminate.html

de Cornel la 22 decembrie 2019 - 11:20

Eroul National Avram Iancu nu poate fi neglijat pentru ca primaria nu este in stare sa ilumineze orasul. Primăria Carei a platit toate statuile maghiare si svabesti din oras asa ca trebuie sa respecte si românii și simbolurile țării care plătește pensiile speciale pentru conducerea orașului.
Conducerea udemeristă să își facă treaba așa cum se cuvine și să respecte toti careienii nu numai pe ai lor! Primăria Carei să facă publice cheltuielile din banii orașului ca să vedem pe ce se duc banii!

de Buletin de Carei la 22 decembrie 2019 - 12:24

pentru Raul Marchis. Ati propus undeva suprailuminarea trecerilor de pietoni? Ati inregistrat la primarie aceasta sugestie pentru a fi dezbatuta apoi in sedintele de CL? Pasati la altii problemele? Aveti dreptul de a va implica in viata orasului si de a contribui la dezvoltarea lui armonioasa. Curaj.

de Raul M. la 22 decembrie 2019 - 14:23

@BuletindeCarei, era un pont electoral pt dl. Ciută, dacă tot susține că e de partea cetățenilor! Nu vă autoatacați! 😉

de Buletin de Carei la 22 decembrie 2019 - 17:30

Dacă doriti să comunicați cu dl consilier Ciută o puteți face pe pagina lui. Cât privește activitatea dânsului din Consiliul local, puteți consulta procesele verbale pentru a vă convinge. Nu vă eschivați de îndatoririle cetățenești pasând altora problemele.

de Jiji la 22 decembrie 2019 - 19:51

Sekurista ce esti.

de Buletin de Carei la 22 decembrie 2019 - 22:17

Ai trecut de la hopa mitica la jiji? Ai uitat cum se scrie în limba română sau de pe adresele guvernamentale maghiare se scrie doar cu k….Hai că poți mai mult decât atât. Nu ne ajunge că ne urmăreste securitatea din România, ați mai venit și voi cu chibiții voștri. Trăiască România dodoloață! La Mulți Ani!

Lasati un comentariu