Buletin de Carei vă urează An Nou Fericit!

• publicat la: 31 decembrie 2019
Buletin de Carei vă urează An Nou Fericit!

Ne despărţim  în curând de un alt an plin de evenimente şi momente inedite.

Buletin de Carei vă urează să aveţi parte de un AN NOU cu  sănătate, bucurii alături de cei dragi  şi realizări în tot ceea ce vă propuneţi!

Vă mulţumim că aţi fost alături de noi  pe tot parcursul anului, şi la bine şi la greu. Vom continua să fim la fel de prompţi şi vă vom oferi în continuare doar ştiri reale, bine documentate, din toate domeniile chiar dacă aceasta presupune declanşarea mecanismelor de hărţuire şi linşaj mediatic împotriva noastră, de raportare și blocare a paginii. Nu ne-au speriat nici procesele în care am fost târâți. Le-am câștigat.

Am fost  și vom fi mereu alături  de cetățeanul onest și cinstit, alături de cei care doresc să fie informați corect. Asistăm în aceste vremuri la îngrădirea libertății de exprimare, la cenzură . Buletin de Carei merge mai departe. Continuăm!

Punem mai presus de toate adevărul, interesul cetățeanului și al țării. Vom demasca în continuare  toate abuzurile și ingineriile financiare ale administraţiei actuale precum şi politica discriminatorie aplicată.

Alese mulţumiri colaboratorilor, cititorilor cu spirit civic care ne trimit mesaje şi imagini din realitatea careiană.

Mulţumim  tuturor care ne susţin în demersurile noastre de  reinstaurare a unui climat de respect reciproc şi nediscriminatoriu în Carei, oraşul de la graniţa de nord-vest a României.

LA MULŢI ANI CAREI!

LA MULŢI ANI 2020!

 

comentarii

de Maria la 31 decembrie 2019 - 22:31

Si noi uram mult succes in activitate publicatiei Buletin de Carei si va spunem ca cititori fideli un sincer LA MULTI ANI!

Lasati un comentariu