Colindă elevii Școlii Vasile Lucaciu Carei

• publicat la: 18 decembrie 2019
Colindă elevii Școlii Vasile Lucaciu Carei

Miercuri, 18 decembrie 2019, începând cu ora 17.30, s-a desfășurat cea de-a treia seară de program artistic din cadrul Târgului de Crăciun în aer liber de la Carei.

Elevii Școlii Gimnaziale „Vasile Lucaciu” au pregătit un program bogat de colinde și cântece de Crăciun pentru cei care au vizitat Târgul de Crăciun.

Programul a cuprins colinde și cântece de Crăciun în limbile română, maghiară, engleză și germană, mai multe dansuri, poezii recitate de elevii Nyegrai Nikolett, Nilgesz Mihai, Munteanu Maria și Fodor Bogdan. Un moment aparte a constat în prezentarea obiceiului „Steaua”, copiii realizând o scenetă care a impresionat publicul nu doar prin interpretare, ci și prin costumațiile pregătite cu această ocazie.

Elevii au fost susținuți de rude, prieteni și de cei prezenți care au venit din curiozitate, astfel că s-a strâns un public care s-a bucurat de program.

Și de această dată Moșul pe motocicletă a fost prezent la eveniment oferindu-le copiilor dulciuri. Mulțumim Asociației Open Road pentru sprijinul acordat.

Târgul de Crăciun în aer liber continuă și zilele următoare, programul fiind între orele 16.00 și 21.00, iar programul artistic va fi prezentat joi, 19 decembrie 2019, de la ora 17.30, de către elevii Liceul romano-catolic „Josephus Calasantius” din Carei.

Lasati un comentariu