Concert de colinde cu Ansamblul Ceatăra și dans cu Magic Dance în a cincea zi a Târgului de Crăciun de la Carei

• publicat la: 21 decembrie 2019
Concert de colinde cu Ansamblul Ceatăra și dans cu Magic Dance în a cincea zi a Târgului de Crăciun de la Carei

Vineri , 20 decembrie 2019, în cadrul Târgului de Crăciun, a avut loc concertul de colinde susținut de Ansamblul Ceatăra, condus de prof. Adrian Pașca și momentele de dans ale copiilor de Magic Dance, pregătiți de Raluca Păvăluc. Publicul prezent a aplaudat îndelung prestația tinerilor artiști de la Centrul Cultural Carei.

În jurul orei 18, a sosit în mijlocul amfiteatrului Moș Crăciun, care a fost imediat înconjurat de o mulțime de copii. Timp de o oră, Moșul a împărțit copiilor pachete cu dulciuri și a făcut fotografii împreună cu copii, care au cântat și au recitat poezii.

Peste 200 de copii au fost alături de Moș Crăciun în ultima zi de colinde din cadrul Târgului de Crăciun, care va mai fi deschis până duminică.

Organizatorii aduc mulțumire pe această cale: copiilor și cadrelor didactice care au susținut recitaluri de colinde, părinților și bunicilor care au vizitat împreună cu copiii și nepoții Târgul de Crăciun, Jandarmeriei, Poliției Locale și Poliției municipale pentru asigurarea condițiilor optime de desfășurare a evenimentului, comercianților care au participat la cea de a treia ediție a Târgului de Crăciun din Carei, lui Moș Crăciun de la Open Road și lui Moș Crăciun ”clasic” pentru răbdare și perseverență, mass media pentru promovare, DSPL pentru instalarea căsuțelor, Primăriei Carei și sponsorilor (Atlantic Impex și Reitler srl), precum și colegilor de la Direcția de Cultură, Centrul Cultural, Centrul de promovare a turismului cultural și Bibliotecă pentru particparea la cele 20 de zile de evenimente culturale organizate în cinstea sărbătorii Nașterii Domnului.

Direcția de Cultură a municipiului Carei vă urează Crăciun Binecuvântat și An Nou Fericit!

Lasati un comentariu