Folk la Carei cu Magda Puskas și Rareș Suciu

• publicat la: 11 decembrie 2019
Folk la Carei cu Magda Puskas și Rareș Suciu

Marți, 17 decembrie, de la ora 18.00, în Sala Cavalerilor din Castelul Karolyi, va avea loc un spectacol de muzică folk, cu interpreta Magda Pușkaș. Aceasta va fi acompaniată de chitaristul Rareș Suciu.

Concertul va cuprinde cele mai cunoscute melodii de folk interpretate de cunoscuta artistă, precum  și cântece specifice acestei perioade de sărbătoare.

Evenimentul este dedicat aniversării a 30 de ani de la Revoluția din decembrie 1989. Cuvânt de deschidere: Bogdan Georgescu și Adrian Ștefănuți. Intrarea la eveniment este liberă!

Magda Pușkas s-a născut la Reghin, în 1961, a făcut parte din grupul Arthemis, mai apoi în grupul Ecoul, împreună cu fosta sa colegă, Sorina Feier-Bloj. Cele două tinere artiste au fost invitate să devină membre active ale Cenaclului. Această colaborare s-a fructificat cu câteva piese de un real succes, cântate în turneele susținute alături de Cenaclul Flacăra: „La o cană cu vin”, „Din copilărie” sau „Taina”. Și-a adus aportul muzical în Cenaclul Flacăra alături de Tatiana Stepa, un grup duo, sub numele de Partaj, cântând împreună „Desculț prin zăpadă”, „Creion”, „Partaj”, precum și vechile hituri ale grupului Ecoul.

După 1989, Magda Puskas și-a continuat activitatea în Cenaclul „Totuși iubirea”. Artista se numără printre cei care au contribuit la resuscitarea folk-ului românesc, după anul 2000.  Susține anual, zeci de concerte de muzică folk, marcând un număr impresionant de orașe și spectatori pe măsură.

Lasati un comentariu