Lansarea cărții „În umbra lui Shakespeare” la Carei

• publicat la: 22 decembrie 2019
Lansarea cărții „În umbra lui Shakespeare” la Carei

Sâmbătă, 21 decembrie 2019, de la ora 18.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc lansarea cărții „În umbra lui Shakespeare”, autor Walter Übelhart.

Volumul a fost prezentat de Lect. Univ. dr. János Tárkányi, de la Facultatea de Teatru și Televiziune din cadrul Univestității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Dragoș Georgescu, directorul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” și de către autor, Walter Übelhart, care le-a mulțumit celor prezenți că l-au onorat cu prezența și a menționat detalii cu privire la modul în care i-a venit ideea de a scrie un astfel de roman și chiar de a-l ecraniza, având în vedere că este de profesie biolog. În cadrul evenimentului a mai luat cuvântul și Anca Lobonț, una dintre protagonistele care apar în ecranizarea romanului.

Momentul artistic a fost realizat de Formația Karoler Trio(Lőrincz Tünde (voce), Lőrincz Szilveszter (voce și chitară), Vezér János (acordeon), care au interpretat trei melodii și Adrian Ștefănuți care a interpretat un monolog din piesa „Richard al III-lea”, de Willian Shakespeare.

Lansarea volumului a fost însoțită și de prezentarea unui Teaser al filmului artistic ,,În umbra lui Shakespeare care va apărea în anul 2020.

La finalul evenimentului, autorul a dat dedicații și a răspuns cu drag întrebărilor puse de cei din sală.

„În umbra lui Shakespeare” este un roman istoric din Transilvania, best-seller apărut în 4 limbi (română, maghiară, germană și engleză ), după o poveste și personaje reale din perioada contemporană și epoca medievală.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Direcției de Cultură a Municipiului Carei și Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Lasati un comentariu