Mariana Anghel și Adriana Anghel au ridicat sala în picioare la Teatrul Municipal Carei. VIDEO

• publicat la: 2 decembrie 2019
Mariana Anghel și Adriana Anghel au ridicat sala în picioare la Teatrul Municipal Carei. VIDEO

Duminică, 1 Decembrie 2019, la Carei a avut loc un spectacol dedicat Zilei Naționale a României, la sala Teatrului Municipal.  Pe scenă au  evoluat Taraful Iedera condus de prof.Dumitru Iederan, solistul Florin Borobei, Ansamblul Ceatăra, o interpretă din Republica Moldova și elevii pregătiți de instructorul Cătălina Curcean.

Moderator a  fost Adrian Ștefănuți. Sala teatrului s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru numeroșii spectatori care au dorit să sărbătorească Ziua României.

Nici în acest an nu a fost prezent în sala niciun reprezentant din conducerea Primăriei. Nici măcar cei care  se laudă cu soții românce.

Atmosfera patriotică specifică unei Zile Naționale a fost asigurată de către îndrăgita și renumita interpretă Mariana Anghel alături de fiica ei, Adriana.

Publicul a sorbit fiecare cântec românesc și a reacționat pe măsură.

În municipiul Carei avem parte de scurte momente patriotice doar o singură dată pe an, de Ziua Națională. Dar  și atunci dacă onor conducerea primăriei binevoiește să susțină financiar  deplasarea unui interpret cu repertoriu patriotic.

Cele câteva cântece de suflet ale românilor redate cu sensibilitate de Adriana și Mariana Anghel au oblojit sufletele celor prezenți pentru anul ce va trece până la următoarea Zi Națională.

La Mulți Ani români!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu