Ministrul Vela dă milităria jos din pod: Unii demnitari confundă instituţia cu propria firmă

• publicat la: 8 decembrie 2019
Ministrul Vela dă milităria jos din pod: Unii demnitari confundă instituţia cu propria firmă

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat sâmbătă, la Reşiţa, că unii demnitari confundă instituţia pe care o reprezintă cu propria firmă sau proprietate, însă aceste practici vor trebui să ia sfârşit, pentru că „s-a trecut într-o nouă etapă”, potrivit Agerpres.

„Vreau să vă spun că s-a trecut într-o nouă etapă. Trebuie să ne comportăm normal, să avem instituţii normale, să avem relaţii normale şi să nu le mai întrepătrundem. Nu, dacă eşti politician şi ai şi firme, să participi la licitaţii. Normal că, în astfel de situaţii, legea îşi va spune cuvântul. Nu este normal ca un prefect să intervină la poliţie să nu-şi exercite prerogativele, pentru că la un moment dat se va afla. Cred că această copilărie administrativă ar trebui finalizată şi trebuie trecut într-o nouă etapă, de normalitate. Din păcate, de prea multe ori, unii demnitari confundă instituţia pe care o reprezintă cu propria firmă sau proprietate. Am vrut să dau acest mesaj aici, acasă, pentru că am spus la învestirea mea ca ministru că declar război interlopilor şi celor care trag frâna de mână şi pun piedici dezvoltării României”, a afirmat Vela, prezent la ceremonia de învestire a noului prefect al judeţului Caraş-Severin mentionează stiripesurse.ro

Să sperăm că vom avea parte și în județul Satu Mare de revenirea la normal? Să mai sperăm că vom avea însemnele statului român pe plăcile așa zis oficiale de pe clădirea Primăriei Carei sau că  Instituția Prefectului va aplica legea și în cazul primarilor de la UDMR care nu o respectă? Rămâne de văzut.

Buletin de Carei

comentarii

de Pui la 9 decembrie 2019 - 16:43

Orice minune tine trei zile.

Lasati un comentariu