Prima femeie director tehnic la Primăria Carei

• publicat la: 30 decembrie 2019
Prima femeie director tehnic la Primăria Carei

În cursul lunii decembrie a avut  loc la Primăria  Carei concursul pentru funcția de director  executiv la Direcția Tehnică. Singurul candidat înscris la concurs a fost Carmen Egli, șef Serviciu Programe  Proiecte de dezvoltare locală care a și promovat în funcția menționată. Spre deosebire de alte afisări ale concursurilor  organizate la Primăria Carei, de această dată nu au mai fost  menționate persoanele care au făcut parte din Comisia de examinare.

Carmen Egli este soția lui Egli Sebastian, șef Birou urbanism din Primăria Carei și un apropiat al familiei primarului Kovacs. Potrivit Declarației de Avere deține terenuri intravilane  cumpărate în comun cu fiica și ginerele primarului ( angajat și el la Primăria Carei) iar autorturismul cumpărat de Fundația de promovare a turismului local pentru folosința primarului Kovacs a fost achiziționat de la Dedeman Automobile SRL Bacău.

https://www.municipiulcarei.ro/media/images/Egli%20Carmen.pdf

În ultima Declarație de Avere nu mai apar terenurile din județul Bacău dar nici înstrăinarea lor nu e specificată. A fost președintele Asociației Pro Școala 1 Carei și membru în fundația Grof Karolyi până în 2018 potrivit Declarației de Interese.

Urăm noului director tehnic mult succes în activitate!

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu