Primăria Carei în slujba UDMR

• publicat la: 17 decembrie 2019
Primăria Carei în slujba UDMR

O nouă palmă dată de Primăria Carei respectului reciproc și bunei înțelegeri între români și maghiari. Politica dusă de conducerea exclusiv UDMR a orașului este una de discriminare, antiromânească. Nici până la această oră plăcile oficiale cu însemnele statului român nu au fost repuse pe clădirea Primăriei Carei.

Pe pagina oficială a organizației guvernamentale Primăria Carei se mediatizează un eveniment organizat de UDMR și Fundația Communitas exclusiv în limba maghiară nu și un Festival de Datini românești aflat la a VI-a ediție în organizarea unei  asociații culturale careiene.

Atât mediatizarea evenimentului organizat de UDMR cât și desfășurarea lui sunt postate pe pagina de Facebook a Primăriei Carei. La fel se procedează și în cazul altor evenimente exclusiv în limba maghiară.  Toate sunt intens mediatizate pe pagina Primăriei  Carei, pagină care este în slujba careienilor atât români cât și maghiari sau șvabi sau rromi.

Primarul Kovacs se folosește de angajații plătiți din banul careianului pentru a face cunoscute evenimentele UDMR unde el este președinte. Rușine primarului care uită că municipiul Carei este locuit de români și maghiari deopotrivă! Rușine pentru un astfel de comportament!

http://www.buletindecarei.ro/2019/12/udmr-si-fundatia-communitas-organizeaza-serata-literara-la-carei.html

La acest eveniment participă și directorul Direcției de învățământ din Primăria Carei, Varna levente, nu și la cele românești că doar una din condițiile impuse la concursul dat pentru postul de conducere, în 2011, era cunoașterea limbii maghiare.

http://www.buletindecarei.ro/2017/08/discriminare-si-la-carei-doar-pentru-satu-mare-se-iau-masuri.html

Președintele UDMR Carei, primarul Kovacs, folosește adresele  organizației guvernamentale ale UAT Carei în locul celor aferente președintelui UDMR Carei. Se pare că are dreptate când spune în cercurile lui că jocurile sunt aranjate și că are susținere necondiționată de la toate serviciile…

.

Atât adresa poștală cât și telefoanele sunt cele ale UAT Municipiul Carei.

Iar clasele de meserii din școlile de stat din Carei pentru pregătirea ca vânzător sau tapițer sunt doar cu predare în limba maghiară deși  nasc și trăiesc români aici, români care contribuie la bugetul local și care nu au NICIUN reprezentant în conducerea orașului.

Singura reacție la anomaliile semnalate constant este atribuirea de către presa de casă și de susținătorii regimului dictatorial de la Primăria Carei a etichetei de antimaghiar.  Eticheta de antimaghiar este paravanul după care se ascund toate abuzurile și discriminările din Primăria Carei unde nu există niciun român în conducere.

 

Buletin de Carei

comentarii

de Eduard la 20 decembrie 2019 - 21:25

Hobo este un artist din Ungaria.În ce limbă vreți să cânte mă dacă repertoriul lui este exclusiv maghiar? Mereți la Celine Dion că tot vine în România și rugați-o frumos să vă cânte „noi suntem români” ca să vă udați tăt de mândrie națională…hahaha….

de Buletin de Carei la 20 decembrie 2019 - 21:52

Pentru Eduard. In articol nu era vorba de cantarile artistului ci de mediatizarea primariei. E prea inalt nivelul de comunicare sau vreti doar manipularea opiniei publice?

Lasati un comentariu