Ședința Consiliului Local Carei. Discriminarea ca politică locală

• publicat la: 10 decembrie 2019
Ședința Consiliului Local Carei. Discriminarea ca politică locală

Ședința ordinară a Consiliului Local Carei aferentă lunii decembrie va avea loc  în data de 13 decembrie 2019 de la ora 12,00 și este publică.  Sunt propuse 11 proiecte de hotărâre și un punct de Diverse. Pentru persoane fizice care vor afaceri personale se inițiază proiect de hotărâre de către primar nu și în cazul unei asociații culturale careiene care dorește ridicare de catarg cu drapel românesc.

Aflăm din Ordinea de Zi că mai există Parc Dendrologic deși primăria folosește denumirea de grădina castelului atunci când acțiunile sale nu sunt adecvate și permise într-un Parc Dendrologic. Primarul Kovacs vrea să cedeze administrarea Castelului și a Parcului Dendrologic Fundației de promovare a turismului cultural, fundația care îi asigură autoturismul Renault Fluence din decembrie 2012 încoace.

http://www.buletindecarei.ro/2012/12/fundatia-grof-karoly-vrea-un-renault-masina-de-vot-udmr-aproba.html

Ordinea de Zi

Priviți Proiectul de hotărâre de la poziția 11, beneficiar – persoane fizice iar inițiator primar Kovacs Eugen. Așa procedează în continuare primarul evazionist. Discriminează.

Tratează diferit locuitorii și asociațiile careiene.  Solicitarea ASTRA Carei  nu este introdusă pe Ordinea de Zi ca proiect de hotărâre  dar  o afacere personală este imediat susținută de primarul evazionist deși nu are acordul vecinilor de proprietate.  ,,Interesul poartă fesul,, e mai actual ca niciodată.

Buletin de Carei

comentarii

de Pui la 10 decembrie 2019 - 19:54

Urmează să scrie la intrarea in parc”ACCESUL VALAHILOR SRICT INTERZIS.

de Buletin de Carei la 10 decembrie 2019 - 20:59

Daca nu luăm atitudine atunci nu este exclus, la câtă obrăznicie există.

Lasati un comentariu