Societate de producție careiană la 28 de ani de existență

• publicat la: 6 decembrie 2019
Societate de producție careiană la 28 de ani de existență

O societate de producție din municipiul Carei aniversează 28 de ani de existență. Nu are contracte cu statul și nici nu are datorii. E modestă ca mărime dar asigură câteva locuri de muncă în Carei și își plătește mereu la termen toate obligațiile fiscale.

Este vorba despre SC ABRA-COM SRL Carei, societatea de producție deținută de consilierul Ilie Ciută și familia sa. Iată ce scrie acesta pe pagina sa de Facebook mai mereu blocată după ce a început să promoveze activitățile românești ce se desfășoară în municipiul Carei.

,,Acum 28 de ani am îndrăznit să inițiem o activitate de producție, ingineri fiind. Așa a luat ființă ABRA-COM SRL, o unitate de producție din municipiul Carei. Am început producția de discuri de polizat și șlefuit, inițial. La cererea unităților de producție care au apreciat noile produse din domeniul abrazivelor am deschis și linia de producție perii rotative de șlefuit și lustruit. Începutul a fost deosebit de anevoios. Credite, promovarea unui produs nou în domeniu….Numeroasele diplome, premii, distincții primite de-a lungul anilor demonstrează că a ne-am achitat conștiincios de munca începută. ABRA-COM SRL Carei este acum o firmă recunoscută nu numai la nivel național dar și internațional. Câteva dintre produsele noastre fac parte din cataloage internaționale de specialitate. Mulțumim pe această cale tuturor celor care au crezut în noi și ne-au sprijinit cu încrederea lor, colaboratorilor dar mai ales ECHIPEI de la Producție și Desfacere. Continuăm….,,

La Mulți Ani ABRA-COM Carei!

comentarii

de Kamcsutka la 10 decembrie 2019 - 18:32

Succes in viitor,putem numara pe un deget cate firme si fabrici a ramas din 1991 incoace in Carei Firma Abracom da o pilda excelenta prin seriozitate pt toate firmele din judet .

de Marta la 11 decembrie 2019 - 11:34

Foarte bine! Bravo!

Lasati un comentariu