Târg de Crăciun la Liceul Teoretic

• publicat la: 11 decembrie 2019
Târg de Crăciun la Liceul Teoretic

Elevii si profesorii Liceului Teoretic din Carei organizează un eveniment în scop caritabil pentru susținerea financiară a micuțului Noel.
Vă prezentăm în continuare câteva detalii din culisele evenimentului:
* în sala mare de sport se vor desfăşura expoziții cu vânzare de obiecte decorative, fursecuri, prăjituri, toate realizate manual de elevii liceului;
* în curtea liceului se va servi mâncare tradițională precum ştrudli, mici, cârnați, ceai, vin fiert, ciocolată caldă, pentru care se vor oferi diverse sume de bani care vor fi donate, de asemenea, pentru Noel;
* în sala mică de sport se vor servi ciolan cu fasole și sarmale, preparate după rețeta tradițională a liceului, respectând acelaşi principiu umanitar.

Pentru cei mici distracția va fi asigurată de caravana ANIMA din Satu Mare în sala mare de sport, începānd cu ora 17, iar de la 17,30 în curtea școlii lângă bradul de Crăciun va avea loc un spectacol artistic în cadrul căruia vor evolua fanfara din Berveni și din Foieni, alături de corul liceului. Colindele vor fi prezentate de către clasele pregătitoare, primare şi gimnaziale ale secțiilor română, maghiară și germană din cadrul liceului (coordonate de profesorii Lorincz Szilveszter și Pașca Adrian Vlad), soliști (elevele Latiş Mălina şi Koch Vanessa şi profesorii Lorincz Tunde și Lenart Levente) formând duoul Teachers, iar în încheiere va evolua formația Old Acoustic.

La ora 19,00  va avea loc extragerea tombolei organizate pe tot parcursul evenimentului, unde puteți câștiga numeroase premii. Premiul cel mare va fi un bon valoric de 1000 de lei, care poate fi folosit în magazinele Resch Kft. Pe lângă acestea, se vor putea cumpăra cupoane pentru diferite servicii care au fost oferite de către firmele din Carei și împrejurimi. Mai multe informații în curând.

Vă așteptăm pe toți cu mult drag!   se specifică în comunicatul remis redacției Buletin de Carei.

Lasati un comentariu