Buletin de Carei nu șterge articole. Instanța l-a obligat pe Szasz să le șteargă pe cele mincinoase, denigratoare și calomniatoare

• publicat la: 11 ianuarie 2020
Buletin de Carei nu șterge articole. Instanța l-a obligat pe Szasz să le șteargă pe cele mincinoase, denigratoare și calomniatoare

Păcăliciul Careiului nu se dezminte. Nu poate trăi fără minciună și gata. E un caz pierdut. Păcat de cei care i-au plătit atâția ani de educație crezând că îl vor aduce pe calea cea dreaptă.

Buletin de Carei roagă apropiații acestuia să îi aducă la cunoștință faptul că redacția NU A ȘTERS NICIUN articol  pentru că nu există niciun motiv. Articolul despre care se face referire ca fiind șters tronează și acum la categoria ȘTIREA ZILEI.  Singurul care a fost obligat de instanță să șteargă articole dovedite  denigratorare, mincinoase și calomniatoare  este Szasz Lorand, consilierul și finul primarului evazionist Kovacs. Cel care a lansat un adevărat tir de acuzații la adresa magistratului care nu i-a dat câștig de cauză.

Priviți aici imaginea care demonstrează că și la această oră apare pe site ul www.buletindecarei.ro materialul pe care Szasz nu îl mai vede. Poate i s-au aburit și lui ochelarii așa cum i s-au aburit martorului care a asistat  la  golirea unei găleți cu bălegar de cal în capul său de către Veres Tom, soțul președintei de la asociația Equus.

Personajul plătit din banul careianului este atât de labil încât odată face  referire la Buletin de Carei ca la  un blog pentru ca o zi mai târziu să îl considere portal de știri. ..Când vă spuneam că nu stăpânește bine limba română….Poate acesta este unul dintre criteriile  după care primarul evazionist își alege consilierii personali…

Sau poate Szasz a încurcat  oalele și a crezut că dacă amicul  cu care are în comun nănașii și-a șters postările atunci au dispărut și cele de pe buletin. Aviz  cititorilor  de unde își culeg informațiile.  Urmăriți dacă acestea sunt argumentate cu documente concrete, cu imagini.

Terorarea mediatică e la cote înalte la Carei! Doar împotriva celor cu spirit civic, a celor care oferă informații reale și documentate

Acum un an, Szasz  contesta cele scrise de Buletin de Carei despre Piața Carei, datorii, executare silită și deturnări de fonduri, inventând povestea cu polițista falsă dar care nu a fost confirmată deloc de Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare. Dovadă că nu e suficient să ai  de cumătru un fost polițist. Probele concrete sunt cele care contează atunci când pui etichete. Dar poate că cerem prea mult de la cineva care nu stăpânește bine limba română și care a fost obligat de instanță să steargă articolele mincinoase, denigratoare si calomniatoare pe care le-a semnat.

Ajutați bietul om să observe că toate materialele Buletin de Carei sunt la locul lor.

Buletin de Carei,

singura sursă de informații reale și documentate din mun.Carei

comentarii

de eva la 11 ianuarie 2020 - 15:01

Nu un pacalici ci doi de un leu sunt amandoi. Au luat ca nas pe politistii tata si baiat care servesc primarul mai ales pentru terenuri. Prietenii stiu de ce.

Lasati un comentariu