Incultură sau doar mizerabila povară a marcării Zilei Culturii Naționale la Carei

• publicat la: 16 ianuarie 2020
Incultură sau doar mizerabila povară a marcării Zilei Culturii Naționale la Carei

Nu e cu scandal. Nu e cu jigniri. E mai rău. E cu sfidarea  sărbătorii care este Ziua Culturii Naționale. Cei care asigură conducerea mun.Carei  au ales și în acest an să rămână  nevăzuți la manifestările locale dedicate Zilei Culturii Naționale.

Așa cum au procedat  și la dezvelirea bustului lui Mihai Eminescu. Au strălucit prin lipsă. Pentru ca 2 luni mai târziu să fluture doar steaguri maghiare la dezvelirea grupului statuar Otilia Marchiș-Ady Endre.

Pentru 15 ianuarie 2020, Ziua Culturii Naționale, s-a convocat de către primar ședința de Consiliu Local  în perioada în care se omagia poetul național în fața bustului acestuia  din vecinătatea Primăriei…..Incultură sau doar mizerabila povară a marcării Zilei Culturii Naționale a statului care îi asigură venituri și statutul de demnitar?

Buletin de Carei

 

 

 

comentarii

de Mariana la 18 ianuarie 2020 - 18:53

Mai degraba e incultura,asta asa….ca sa nu folosesc un cuvant mai neplacut si sa fie comentarii de genul „nu provocati maghiarii”!!!Unii ne provoaca pe noi la tot pasul….Cine le da acest drept?Astept raspuns din partea celor vizati.

de serios la 20 ianuarie 2020 - 23:20

E doar ungarism! Care le cuprinde pe AMBELE!

Lasati un comentariu