Rămas bun Cristina Țopescu!

• publicat la: 13 ianuarie 2020
Rămas bun Cristina Țopescu!

Un  jurnalist de execepție al României a trecut  prea devreme la cele veșnice. Este vorba despre Cristina Țopescu, 59 de ani, care a fost găsită fără suflare în locuința sa.

Politia a transmis un comunicat în care precizează că o femeie a  alertat  la 112  dispariția sa, adică a semnalat  că nu a mai fost văzută de aproximativ 3 săptămâni.

„In cursul acestei seri (duminica, n.r.), în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost vazuta de aproximativ trei saptamani. In urma sesizarii, politistii orasului Otopeni au intrat in imobilul respectiv unde au gasit o persoana decedată care nu prezintă urme vizibile de violență”, au precizat reprezentantii Politiei Ilfov.

Cristina Țopescu devenise la finalul anului trecut consilier al ministrului Sănătății.

Cristina Țopescu s-a născut la Oradea, în 1960 la data de 4 iulie. A fost fiica lui Cristian Topescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1970-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Străine din București, informează Mediafax.

„Diaspora e iar la înălțime, îi iubesc pe românii ăștia ai noștri! Au coloana dreaptă deși muncesc pe rupte pe unde trăiesc și sunt și hotărâți, cu ei nu le mai merge ticăloșilor. Arătăm și noi, ăștia din țară, că ne ridicăm la înălțimea fraților plecați? Sau ne-au îndoit spatele ăia ce tocmai nu mai au guvern? Eu zic să nu mai aibă nimic, ca să-și învete lectia, nu? Hai, la vot cu voi!”, scria jurnalista româncă în noiembrie 2019 pe pagina ei de Facebook.

Lasati un comentariu