Teroare mediatică la Carei

• publicat la: 11 ianuarie 2020
Teroare mediatică la Carei

O grupare ce practică terorismul mediatic la Carei vrea să impună reguli privind acţiunile umanitare adică cine şi cât are voie să doneze precum şi cine are dreptul de a declanşa campanii umanitare.

Continuă la Carei teroarea  mediatică împotriva Buletin de Carei, a administratorului Daniela Ciută și a familiei acesteia, acțiune susținută de consilierul și finul primarului evazionist care este cunoscut pentru discriminările la care supune românii mai ales pe cei cu spirit civic.

Teroarea mediatică din aceste zile are la bază acțiunea umanitară declanșată de Buletin de Carei. Acțiunile umanitare declanșate de alte portaluri și publicații sunt acceptate de gruparea care face front comun pentru apărarea imaginii baronilor locali careieni.

Un tânăr obraznic și agramat care nu a dovedit nimic pe plan profesional  și nu deține nici cele mai elementare reguli de exprimare civilizată față de persoanele străine lui, incită împotriva celor care au încercat să  sensibilizeze  semenii  în a ajuta o  familie  rămasă sub cerul liber în plină iarnă după ce incendiul le-a  mistuit acoperișul  locuinței din Lucăceni.   Neavând capacitatea de a înțelege  un text are tupeul de a  emite tot felul de pretenţii, care mai de care mai penibile şi impertinente.  Dar  cumetriile nu țin loc nici de bun simț, nici de purtare civilizată și nici de gândire rațională.

Așa arată o postare a unui analfabet funcțional adică cel care citește un text dar nu reușește să înțeleagă ceva din el.

Limbajul de mahala nu este  unul specific careienilor și oamenilor de bine care se ajută între ei în caz de nevoi.  Exprimarea denotă doar  o rea intenție pe care nu și-o poate controla nici măcar în spațiul public.

Rușine celor care împiedică acțiunile umanitare și denigrează persoanele care oferă constant susținere pentru cei aflați în situații grele.

Răutățile postate de personajul de mai sus nu se justifică în nicio situație.

Buletin de Carei nu se lasă intimidat nici de această campanie mediatică de denigrare așa cum nu s-a lăsat intimidat nici de acțiunile în instanță declanșate împotriva noastră pentru pricini mereu închipuite. Nu ne impresionează deloc expresiile de mahala.

Buletin de Carei și administratorul acestuia nu poate fi controlat de grupul de interese și deci deranjează. Teroarea mediatică nu face decât să ne întărească convingerea că suntem pe calea cea bună. Continuăm.

Felicitări celor care au dus la bun sfârșit acțiunea de refacerea acoperișului casei arse din Lucăceni!

Buletin de Carei

comentarii

de Maria la 11 ianuarie 2020 - 21:19

Apa trece,pietrele raman.Comentariile mizerabile trec,faptele caritabile isi fac efectul benefic asupra celor care au nevoie de ajutor.

de hopa mitica la 12 ianuarie 2020 - 12:03

„Teroare mediatică la Carei” – Asta da !!! Cum se face totsi ca numai tu esti „terorizata” ? tu ce faci in schimb ? tu esti perfecta ? le stii pe toate ? te deranjeaza ca lumea in general te detesta si cu titluri pompoase vrei sa atragi atentia ? De fapt ramai o securista ordinara ce nu are ce cauta pe aceste meleaguri ! Poate la Drobeta ai fi mai apreciata !!!

de Buletin de Carei la 12 ianuarie 2020 - 13:10

Nimeni din redactie si nici actionarul de la Buletin de Carei nu are domiciliul in Drobeta. Toti suntem careieni adica nascuti si crescuti la Carei. Deranjeaza abuzurile demascate si deznationalizarea pe care le demascam? Continuam. Nu ne intimidati nici macar cu fake news pe care le promovati evident fara nici o dovada. Respectati articolul 1 din Constitutie si dreptul romanilor de a avea acces la orice forma de invatamant in Carei. Nu ne mai bombardati cu mail uri trimise din primarie si de catre noii angajati pe la radio.

de Pui la 12 ianuarie 2020 - 14:21

Draga „hopa mitica” pune mîna pe carte .Tv Duna o televiziune de stat maghiara ne face trădători.Citeste OPERATIUNEA MARGARETA și ai să vezi cine au fost „trădătorii.Horthy a vrut să treacă de partea rușilor încă din 1943.Daca nu îi răpeau fiul.Romanii prin mareșalul Antonescu nu a trădat Germania de acea a și fost executat.Horthy a fost la un pas sa fie executat de nemți de Himmler pentrucă îi trădase.Antonescu a fost executat de ruși pentru că nu a trădat Germania.Citeste declarația lui M Horthy din dimineața lui 15 oct.1944 și ai să rămîne stupefiat.Nu mai deporta tu oameni că în 1940 la
Drobeta. Învățații pe copii adevărata istorie nu sa urască tot cei romanesc.E adevărat e greu sa fii român în Carei.

de mark la 12 ianuarie 2020 - 16:48

cei de la vaslui poate sa ramana si numai cei de la drobeta vreti sa plece? atunci inseamna ca doar pe cei de la vaslui puteti sa controlati si nu si pe cei de la drobeta! no szia!

de Bașchiria la 12 ianuarie 2020 - 23:10

Lol … cititorii ar trebui sa inteleaga faptul ca cei din Drobeta au interdictie in Carei?

de Oyster la 13 ianuarie 2020 - 06:52

La multi ani din Canada. Tineti-va pe baricade cat puteti. Si noi pe aici prin strainataturi suntem oropsiti de unguri ca au tot felul de lobby-uri si isi prezinta peste tot varianta lor de istorie.

de Pui la 13 ianuarie 2020 - 12:03

Declarația lui Horthy la 15 oct.1944.”Noi sîntem o națiune pașnică și nu am vrut nici un metru patrat de la vecinii noștri inclusiv de la români.Asta se intîmpla la 15 oct.1944 cînd trupele române erau deja in Carei și au stat pînă în 25 oct.ca să treacă granița in cinstea regelui nostru iubit Majestatea Sa Rege Mihai a cărei ziuă de naștere era.Cît fariseism din partea lui Horthy.A văzut că situația e pierdută și a încercat să se pună bine cu armata română care era de neoprit.Va dați seama că acea înregistrare de la radio egzistă ca document de netăgăduit și după 76 de ani ungurii cer teritorii de la toți vecinii.Acestea sînt ungurii.Noroc că egzista istorici care nu pot fi păcăliți.Urări de bine dragii noștrii români din Canada și vă mulțumim că nu ați uitat frumoasa noastră țară.

de Biftec tartar la 13 ianuarie 2020 - 18:12

De la Eugen Rákosi aflam că tribul ăstora de bântuie prin pustă, are în gestiune versiunea 2.0 a căldării lui Macbeth!

„Colosalul bazin al Ungariei este asemănător căldării vrăjitoarelor lui Macbeth.
Bazinul maghiar, la periferii cu naționalitățile, — la centru, la bază, are inexpugnabilele elemente ale maghiarismului. Providența stă pază lângă această căldare și de veacuri aruncă în ea tătari, turci, germani, sârbi, valahi, evrei și tot ce este în lume. Iar ceea ce se aruncă în această căldare, fierbe, clocotește și alimentează forța maghiarismului.”
„Iată puterea rasei maghiare. Această mixtură face ca femeile maghiare să fie cele mai frumoase din lume, bărbații cei mai viteji, — deoarece în căldare prin fierbere, s’au evaporat toate păcatele fiecărei rasse, iar toate virtuțile acestora, s’au adunat într’un singur mănunchiu maghiar …”

de Pui la 13 ianuarie 2020 - 19:07

Nu pot decît să admir un maghiar format în cîmpia Panonică.Povestea spusă foarte plastic și să recunosc foarte frumos are un sîmbure de adevăr.Calitătile maghiarilor sînt recunoscute dar asta nu le dă dreptul să facă greseli istorice care ia costat scump.Si acum cu Victor Orban maghiarii din păcate se îndreaptă cu pașii mici dar sigur spre o altă tragedie.

de Biftec tartar la 13 ianuarie 2020 - 21:46

Căldarea lui Macbeth, adică maghiarizarea forțată prezentată drept metaforă.
Vă înțeleg si va apreciez diplomația. Îi lăsăm să clipească primii. O vor face, mai ales după artificiul de PR, precum că anul acesta … expiră Tratatul de la Trianon. Artificiu budapestan menit să contribuie la resuscitarea frankenstein-ului etichetat, hungaria mare.

Lasati un comentariu