Angajat la Primăria Carei atacă consilierul opoziției

• publicat la: 11 februarie 2020
Angajat la Primăria Carei atacă consilierul opoziției

Teroare informațională la Carei după ce s-a aflat că primarul nu vrea să aloce banii ceruți de directorul unei școli pentru renovare gard din jurul terenului de sport. Primarul nu vrea să se afle  de abuzurile și discriminările practicate  așa că a dat drumul la  smiorcăitorii de serviciu.  Păcăliciul Careiului, băietul cu goarna spartă, a ieșit din nou la rampă. Impută consilierului opoziției dreptul la liberă exprimare și atacă familia acestuia. Se rușinează să își pună până și o poză personală și se folosește de imaginea unui pici cu trâmbicioară. Își minte cu nerușinare cititorii și spune că e companie de știri când de fapt e  un blogger cu acte în regulă.

Szasz nu  scrie despre faptul că nănașul său de primar, președinte la UDMR Carei,  este evazionist și stă prin casele altora dar  scrie despre consilierul opoziției, angajator și contribuabil careian, așa cum nu este Kovacs.

Confirmat de instanță ca și denigrator și calomniator după ce a trebuit să șteargă articolele în care îl denigra pe consilierul Ciută și familia acestuia, ca și analfabet funcțional din moment ce nu a înțeles sensurile cuvintelor în limba română,  este plătit în continuare din bani publici ca angajat la cabinetul primarului.

Angajat la Primăria Carei ca și consilier al primarului evazionist acesta postează zi de zi în timpul orelor de program.

Incapabil de a corecta știrile false pe care le servește careienilor, nerealizat pe plan profesional, prestează pe bani publici în folosul nănașului primar.

La ce folos romanele servite cititorilor când știe toată lumea cine este angajatorul și cine angajatul….

Se cunoaște faptul că se finanțează proiecte care nu sunt duse la bun sfârșit dar se încasează milioanele de euro. Nu se mai sperie nimeni de  rubricile  de tip ,,Împușcă-l pe Castorică,, din perioada când era Szasz angajatul cotidianului județean apropiat de primar.

Când vom citi despre atacurile la adresa consilierului Ilie Ciută privind locul său de naștere? …,,al lor ( locul natal, n.r.) e peste munti, acolo trebuie să facă ordine, nu la noi,,  se scrie  în porțiunea încercuită.

Vă sperie candidatura consilierului Ilie Ciută?  Primarul vrea doar o adunătură de executanți în locul unor consilieri? Despre asta era vorba? Se văd înregistrările video ale ședințelor de CL și se aude din plin tăcerea celor mulți …votanți.

Ați crezut că puteți confisca orașul și banii publici?

Buletin de Carei

 

comentarii

de Podravka la 11 februarie 2020 - 12:00

Are casa?Sau plin cu datorii ca si evazionistul?Poate sa construiasca si el langa Urziceni un palat si dupa 1 iulie o sa fie vecin bun si fidel.

de Ionut la 11 februarie 2020 - 14:48

Cam asa sta treaba peste tot

Lasati un comentariu