Cartierul Republicii din Carei și invazia de șobolani. Rușinea administrației Kovacs-Keizer-Beko

• publicat la: 18 februarie 2020
Cartierul Republicii din Carei și invazia de șobolani. Rușinea administrației Kovacs-Keizer-Beko

Locuitori din cartierul Republicii se plâng că sunt invadați de șobolani, că nu s-au mai făcut reparații de trotuare, intrările la blocuri sunt adevărate pericole publice…. Am făcut o deplasare la fața locului dar realitatea cruntă depășește cu mult coșmarul despre care relatau locuitorii. În jurul gurilor de canal sunt adevărate galerii prin care circulă nestingheriți șobolanii. Imaginile nu au nevoie de comentarii.

Cartierul Republicii a fost ignorat TOTAL de administrația Kovacs-Keizer-Beko.

Am urmat cursurile Școlii Gimnaziale nr.1 undeva pe la sfârșitul anilor ’70. În drum spre casă, pe strada Nicolae Iorga,  străbăteam cartierul Republicii împreună cu prietenele mele care locuiau aici. Era o adevărată desfătare să privești spațiile verzi, aleile atent întreținute, drumurile FĂRĂ gropi, copacii atent întreținuți.

Priviți acum în ce stadiu se prezintă trotuarele! Mai mare rușinea! Ce exemplu oferim tinerei generații?

Așa arată intrările la blocurile de locuit! RUȘINE! Și acești careieni plătesc impozite și taxe locale!

Noi, careienii, am fost obișnuiți să avem oameni gospodari la conducerea orașului, oameni care să nu se teamă de a dialoga cu toți locuitorii, de a se sfătui cu cei care au realizări pentru a  se găsi soluțiile cele mai bune pentru comunitate!  Cum se poate să faci astfel de tăieri la arbori????

GALERIE FOTO

Ne vrem orașul înapoi! Acel oraș curat, liniștit, fără conducători care să semene vrajbă și să ne spună…,,nu provocați maghiarii,,  când noi aici ne-am înțeles mereu unii cu alții.

Conducerea municipiului Carei ARE DATORIA de a asigura condiții decente de circulație în fiecare cartier.  Are datoria de a asigura  un mediu curat și sănătos. FĂRĂ șobolani care să colcăie pe balcoanele și în casele locuitorilor.

Aveți în fișa postului trecute aceste îndatoriri. Așa că nu mai angajați  trupe de redactori care să vă ridice osanale pentru realizările  pe care le aveți în fișa postului ca  și obligații.  E ca și cum am lăuda un bancomat că ne dă bani când introducem cardul nostru.

Treceți la treabă și PUNEȚI pe ORDINEA DE ZI a preocupărilor cartierul Republicii nu numai când e campanie electorală.

Pentru cei mai puțin informați, găsiți în arhivă materiale despre semnalările situației din cartierul Republicii din fiecare an.

Daniela Ciută

PS

Urmare a postării Galeriei Foto au sosit deja primele reacții de la cititori.

.

.

 

 

 

 

comentarii

de Podravka la 19 februarie 2020 - 02:13

Intram in curand in marea epoca sobolano(austriaca)
..Bucurati va de proiecte (Euro)Sobolastica.

Lasati un comentariu